🪔رسپی بستنی شامی بسیار معروف و خوشمزه همراه با عکس مرحله به مرحله

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,649
پسندها
22,563
امتیازها
113
مدال ها
6
امروز طرز تهیه بستنی عربی را به صورت مرحله به مرحله با تصاویر و مواد دقیق در اختیار شما قرار دهید یکی از معروف ترین انواع بستنی شامی که در فصل تابستان به دفعات تهیه می شود. و آن را با کیک براونی سرو کنید و از طعمی متمایز لذت ببرید. لطفا با ما همراه باشید.
برای 14 نفر
232 کالری
مواد تشکیل دهنده بستنی
یک و نیم پیمانه شیر خشک.
3 پیمانه آب.
یک پیمانه خامه
دو گرم مصطکی .
سه چهارم پیمانه شکر.
دو قاشق غذاخوری نشاسته.
یک قاشق غذاخوری ثعلب پودر شده.
یک قاشق غذاخوری گلاب.
یک قاشق چایخوری وانیل.
پسته برای تزیین.
طرز تهیه
15 دقیقه
720d872e05012530b06bb212ea0039b31969a87d 220123193304

مصطکی را با استفاده از یک آسیاب خرد کنید تا یکدست شود.

D5de12d91815b2c9b57199f140ebf91ae8eb0892 220123193304

شیر را با آب، خامه، مصطکی ، شکر، نشاسته و ثعلب در قابلمه ای روی حرارت متوسط مخلوط کنید، مخلوط را حدود 15 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و گلاب را اضافه کنید و 4 ساعت خنک کنید.
347b173dded78d4e3898a665b7d185c1a31bdfd7 220123193304

مخلوط را به بستنی ساز منتقل کنید و طبق دستور دستگاه حدود 30 دقیقه هم بزنید.
60f36efdcdb9bfe7f5818655425a13a983493eff 220123193304

بستنی را به ظرفی بریزید و حداقل 5 ساعت در فریزر بگذارید.
6fd21b987a92e076bd3850fa1aa5cafdce44e845 220123193304

بستنی را با بیسکویت و بسته تزئین کنید و سرو کنید.
 

پیوست‌ها

  • 6fd21b987a92e076bd3850fa1aa5cafdce44e845-220123193304.jpg
    6fd21b987a92e076bd3850fa1aa5cafdce44e845-220123193304.jpg
    373 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12
امروز طرز تهیه بستنی عربی را به صورت مرحله به مرحله با تصاویر و مواد دقیق در اختیار شما قرار دهید یکی از معروف ترین انواع بستنی شامی که در فصل تابستان به دفعات تهیه می شود. و آن را با کیک براونی سرو کنید و از طعمی متمایز لذت ببرید .
برای 14 نفر
232 کالری
مواد تشکیل دهنده بستنی
یک و نیم پیمانه شیر خشک.
3 پیمانه آب.
یک پیمانه خامه
دو گرم مصطکی .
سه چهارم پیمانه شکر.
دو قاشق غذاخوری نشاسته.
یک قاشق غذاخوری ثعلب پودر شده.
یک قاشق غذاخوری گلاب.
یک قاشق چایخوری وانیل.
پسته برای تزیین.
طرز تهیه
15 دقیقه
مشاهده فایل‌پیوست 18335
مصطکی را با استفاده از یک آسیاب خرد کنید تا یکدست شود.

مشاهده فایل‌پیوست 18336
شیر را با آب، خامه، مصطکی ، شکر، نشاسته و ثعلب در قابلمه ای روی حرارت متوسط مخلوط کنید، مخلوط را حدود 15 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و گلاب را اضافه کنید و 4 ساعت خنک کنید.
مشاهده فایل‌پیوست 18337
مخلوط را به بستنی ساز منتقل کنید و طبق دستور دستگاه حدود 30 دقیقه هم بزنید.
مشاهده فایل‌پیوست 18338
بستنی را به ظرفی بریزید و حداقل 5 ساعت در فریزر بگذارید.
مشاهده فایل‌پیوست 18340
بستنی را با بیسکویت و بسته تزئین کنید و سرو کنید.
مصطکی چیه؟
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,649
پسندها
22,563
امتیازها
113
مدال ها
6
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,649
پسندها
22,563
امتیازها
113
مدال ها
6
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا