اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,649
- پسندها
- 22,563
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
امروز طرز تهیه بستنی عربی را به صورت مرحله به مرحله با تصاویر و مواد دقیق در اختیار شما قرار دهید یکی از معروف ترین انواع بستنی شامی که در فصل تابستان به دفعات تهیه می شود. و آن را با کیک براونی سرو کنید و از طعمی متمایز لذت ببرید. لطفا با ما همراه باشید.
برای 14 نفر
232 کالری
مواد تشکیل دهنده بستنی
یک و نیم پیمانه شیر خشک.
3 پیمانه آب.
یک پیمانه خامه
دو گرم مصطکی .
سه چهارم پیمانه شکر.
دو قاشق غذاخوری نشاسته.
یک قاشق غذاخوری ثعلب پودر شده.
یک قاشق غذاخوری گلاب.
یک قاشق چایخوری وانیل.
پسته برای تزیین.
طرز تهیه
15 دقیقه
مصطکی را با استفاده از یک آسیاب خرد کنید تا یکدست شود.
شیر را با آب، خامه، مصطکی ، شکر، نشاسته و ثعلب در قابلمه ای روی حرارت متوسط مخلوط کنید، مخلوط را حدود 15 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و گلاب را اضافه کنید و 4 ساعت خنک کنید.
مخلوط را به بستنی ساز منتقل کنید و طبق دستور دستگاه حدود 30 دقیقه هم بزنید.
بستنی را به ظرفی بریزید و حداقل 5 ساعت در فریزر بگذارید.
بستنی را با بیسکویت و بسته تزئین کنید و سرو کنید.
برای 14 نفر
232 کالری
مواد تشکیل دهنده بستنی
یک و نیم پیمانه شیر خشک.
3 پیمانه آب.
یک پیمانه خامه
دو گرم مصطکی .
سه چهارم پیمانه شکر.
دو قاشق غذاخوری نشاسته.
یک قاشق غذاخوری ثعلب پودر شده.
یک قاشق غذاخوری گلاب.
یک قاشق چایخوری وانیل.
پسته برای تزیین.
طرز تهیه
15 دقیقه
مصطکی را با استفاده از یک آسیاب خرد کنید تا یکدست شود.
شیر را با آب، خامه، مصطکی ، شکر، نشاسته و ثعلب در قابلمه ای روی حرارت متوسط مخلوط کنید، مخلوط را حدود 15 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و گلاب را اضافه کنید و 4 ساعت خنک کنید.
مخلوط را به بستنی ساز منتقل کنید و طبق دستور دستگاه حدود 30 دقیقه هم بزنید.
بستنی را به ظرفی بریزید و حداقل 5 ساعت در فریزر بگذارید.
بستنی را با بیسکویت و بسته تزئین کنید و سرو کنید.
پیوستها
آخرین ویرایش توسط مدیر: