اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,793
- پسندها
- 22,599
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
اِگ-پلَنت پارمزان يكی از غذاهای معروف ايتاليايی است امروز طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.
برای رفع مشکل جذب روغن، به جای سرخ کردن برشهای بادمجان ، آنها را در فر میپزیم ، ابتدا برشهای بادمجان خام را کمی نمک میزنیم و اجازه میدهیم تا مدتی بیرون بمانند. نمک به بیرون کشیدن رطوبت از بادمجان کمک می کند
🔸مواد اولیه
2 1/4 پوند بادمجان (حدود 2 عدد بزرگ)
1 قاشق چایخوری نمک ، به علاوه بیشتر برای طعم دادن
1/4 پیمانه به اضافه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر ، ، به علاوه بیشتر برای روغن دادن به تابه ها
2 حبه سیر، خرد شده
2 (28 اونس) دو قوطی گوجه فرنگی کامل پوست کنده خرد شده، با نگهداری آب یا گوجه فرنگی خرد شده
1/2 فنجان ریحان تازه ریز خرد شده ، بسته بندی شده
نمک
فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به مزه
1 1/2 تا 2 فنجان آرد سوخاری
1 1/4 پیمانه پنیر پارمزان خرد شده
1 پیمانه آرد همه منظوره
4 تخم مرغ بزرگ ، زده شده (در صورت نیاز بیشتر)
1 1/2 پوند پنیر موزارلای تازه ، برش داده شده به برش های 1/4 اینچی
بادمجان را آماده کنید:
بادمجان ها را به ضخامت 1/4 تا 1/2 اینچ برش دهید.
برش های بادمجان را روی یک قفسه روی یک تابه لبه دار (یا روی چند لایه حوله کاغذی) بگذارید.
دو طرف حلقه های بادمجان را کمی نمک بپاشید. اجازه دهید گردهای بادمجان به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 2 ساعت بماند و رطوبت آن خارج شود
سس را درست کنید:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه 4 لیتری روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خرد شده را اضافه کنید و به آرامی به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که معطر شود تفت دهید.
گوجه فرنگی ها و آب آن ها را اضافه کنید، همانطور که گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه می کنید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس شعله را کم کنید تا 15 دقیقه بدون درپوش بپزد. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. ریحان خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید
سینی فر را در وسط قرار دهید و فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
1/2 فنجان آرد سوخاری را با 1/4 پیمانه پنیر پارمزان ترکیب کنید و در یک کاسه کم عمق یا ظرف لبه دار قرار دهید.
در یک کاسه کم عمق آرد، در کاسه ای دیگر تخم مرغ زده شده و در کاسه دیگر مخلوط پنیر پودر سوخاری به همین ترتیب داشته باشید
دور بادمجان را کاور کنید:
دو ظرف ورقه ای لبه دار را بچینید. کف هر تابه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید.
حلقه های بادمجان پس از نمک زدن باید خیس شوند تا رطوبت آنها خارج شود. برش های بادمجان را با دستمال کاغذی خشک کنید.
تکه تکههای بادمجان را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس در تخممرغهای زده شده فرو کنید و سپس در مخلوط پنیر پارمزان پودر سوخاری آبکشی کنید. در صورت نیاز آرد سوخاری بیشتری اضافه کنید.یک لایه روی تابه های ورق روغنی قرار دهید. روی هر بادمجان سوخاری شده کمی روغن بپاشید.
برش های بادمجان را در فر قرار دهید. به مدت 18 تا 20 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت بپزید و برش ها را در نیمه راه برگردانید تا به خوبی قهوه ای شوند. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
یک پیمانه سس گوجه فرنگی را کف یک ظرف قابلمه 9*13 اینچی بریزید. یک سوم از حلقه های بادمجان را در یک لایه با پوشش سس کف تابه قرار دهید.
نیمی از موزارلای ورقه شده را روی گردهای بادمجان بچینید. با 1/3 پیمانه پنیر پارمزان بپاشید.
یک سوم دیگر از حلقه های بادمجان را روی پنیر قرار دهید. ۱ پیمانه از سس را روی گردهای بادمجان بمالید. بقیه موزارلای ورقه شده را روی سس قرار دهید. با 1/3 فنجان پارمزان خرد شده بپاشید.
باقیمانده بادمجان را یک لایه روی پنیر اضافه کنید. باقیمانده سس و باقی مانده پارمزان را روی آن قرار دهید.
فر را روی 350 درجه فارنهایت کاهش دهید و بدون درپوش بپزید تا زمانی که پنیر آب شود و اطراف لبه ها حباب دار شود، حدود 35 دقیقه. از فر خارج کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند و سپس برش دهید و سرو کنید.
نوش جان ❤️
برای رفع مشکل جذب روغن، به جای سرخ کردن برشهای بادمجان ، آنها را در فر میپزیم ، ابتدا برشهای بادمجان خام را کمی نمک میزنیم و اجازه میدهیم تا مدتی بیرون بمانند. نمک به بیرون کشیدن رطوبت از بادمجان کمک می کند
🔸مواد اولیه
2 1/4 پوند بادمجان (حدود 2 عدد بزرگ)
1 قاشق چایخوری نمک ، به علاوه بیشتر برای طعم دادن
1/4 پیمانه به اضافه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر ، ، به علاوه بیشتر برای روغن دادن به تابه ها
2 حبه سیر، خرد شده
2 (28 اونس) دو قوطی گوجه فرنگی کامل پوست کنده خرد شده، با نگهداری آب یا گوجه فرنگی خرد شده
1/2 فنجان ریحان تازه ریز خرد شده ، بسته بندی شده
نمک
فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به مزه
1 1/2 تا 2 فنجان آرد سوخاری
1 1/4 پیمانه پنیر پارمزان خرد شده
1 پیمانه آرد همه منظوره
4 تخم مرغ بزرگ ، زده شده (در صورت نیاز بیشتر)
1 1/2 پوند پنیر موزارلای تازه ، برش داده شده به برش های 1/4 اینچی
بادمجان را آماده کنید:
بادمجان ها را به ضخامت 1/4 تا 1/2 اینچ برش دهید.
برش های بادمجان را روی یک قفسه روی یک تابه لبه دار (یا روی چند لایه حوله کاغذی) بگذارید.
دو طرف حلقه های بادمجان را کمی نمک بپاشید. اجازه دهید گردهای بادمجان به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 2 ساعت بماند و رطوبت آن خارج شود
سس را درست کنید:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه 4 لیتری روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خرد شده را اضافه کنید و به آرامی به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که معطر شود تفت دهید.
گوجه فرنگی ها و آب آن ها را اضافه کنید، همانطور که گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه می کنید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس شعله را کم کنید تا 15 دقیقه بدون درپوش بپزد. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. ریحان خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید
سینی فر را در وسط قرار دهید و فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
1/2 فنجان آرد سوخاری را با 1/4 پیمانه پنیر پارمزان ترکیب کنید و در یک کاسه کم عمق یا ظرف لبه دار قرار دهید.
در یک کاسه کم عمق آرد، در کاسه ای دیگر تخم مرغ زده شده و در کاسه دیگر مخلوط پنیر پودر سوخاری به همین ترتیب داشته باشید
دور بادمجان را کاور کنید:
دو ظرف ورقه ای لبه دار را بچینید. کف هر تابه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید.
حلقه های بادمجان پس از نمک زدن باید خیس شوند تا رطوبت آنها خارج شود. برش های بادمجان را با دستمال کاغذی خشک کنید.
تکه تکههای بادمجان را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس در تخممرغهای زده شده فرو کنید و سپس در مخلوط پنیر پارمزان پودر سوخاری آبکشی کنید. در صورت نیاز آرد سوخاری بیشتری اضافه کنید.یک لایه روی تابه های ورق روغنی قرار دهید. روی هر بادمجان سوخاری شده کمی روغن بپاشید.
برش های بادمجان را در فر قرار دهید. به مدت 18 تا 20 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت بپزید و برش ها را در نیمه راه برگردانید تا به خوبی قهوه ای شوند. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
یک پیمانه سس گوجه فرنگی را کف یک ظرف قابلمه 9*13 اینچی بریزید. یک سوم از حلقه های بادمجان را در یک لایه با پوشش سس کف تابه قرار دهید.
نیمی از موزارلای ورقه شده را روی گردهای بادمجان بچینید. با 1/3 پیمانه پنیر پارمزان بپاشید.
یک سوم دیگر از حلقه های بادمجان را روی پنیر قرار دهید. ۱ پیمانه از سس را روی گردهای بادمجان بمالید. بقیه موزارلای ورقه شده را روی سس قرار دهید. با 1/3 فنجان پارمزان خرد شده بپاشید.
باقیمانده بادمجان را یک لایه روی پنیر اضافه کنید. باقیمانده سس و باقی مانده پارمزان را روی آن قرار دهید.
فر را روی 350 درجه فارنهایت کاهش دهید و بدون درپوش بپزید تا زمانی که پنیر آب شود و اطراف لبه ها حباب دار شود، حدود 35 دقیقه. از فر خارج کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند و سپس برش دهید و سرو کنید.
نوش جان ❤️
آخرین ویرایش: