🌱رسپی الحنيذ یمنی بسیار خوشمزه

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,877
پسندها
22,621
امتیازها
113
مدال ها
6
دستور الحنيذ غذای معروف یمنی متشکل از تکه های گوشت کبابی با ادویه های مختلف الحنيذ را می توان با پلو برنج آجیل و سبزیجات سرو کرد.

طرز تهیه الحنيذ با گوشت را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

برای 6 نفرمواد لازم
تکه های گوشت 650 گرم.
یک دسته پیاز سبز.
3 حبه سیر.
یک قاشق غذاخوری زیره.
یک قاشق چای خوری زردچوبه.
یک قاشق غذاخوری نمک.
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.
نصف قاشق چای خوری دارچین.
3 عدد میخک.
4 دانه هل.
3 برگ برگ بو.
یک سوم پیمانه روغن.
یک و نیم قاشق غذاخوری کره.
دو عدد لیمو خشک.
طرز تهیه
آماده کردن مواد مرینیت
2fefad65b406decd5fd207eb6c10c8b5db2c9c63 070722091442

پیازچه، کره، سیر، زیره، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، دارچین، میخک، هل، برگ بو و روغن را با هم در غذاساز مخلوط کنید.

گوشت را مرینیت کنید
86f58866ebdb055a7c943efbe9d6050ec67ccdba 070722091442

سس را روی تکه های گوشت و لیموی خشک بریزید و خوب هم بزنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید حداقل 4 ساعت بماند.
گوشت را کباب کنید
4dcc8d3135bef95b54172a75bab1b92d1f70a38b 070722091442

سینی گوشت مرینیت شده را به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 240 درجه بپزید و بعد از یک ساعت حرارت را به 180 درجه کاهش دهید و دو ساعت بپزید.
سرو الحنيذ یمنی
D29dc48a1399cb7a6463bdff996dde39cac156be 070722091442

گوشت را با پلو سرو کنید، می توانید با آجیل تزئین کنید.
 
بالا