اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,877
- پسندها
- 22,621
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
دستور الحنيذ غذای معروف یمنی متشکل از تکه های گوشت کبابی با ادویه های مختلف الحنيذ را می توان با پلو برنج آجیل و سبزیجات سرو کرد.
طرز تهیه الحنيذ با گوشت را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
برای 6 نفرمواد لازم
تکه های گوشت 650 گرم.
یک دسته پیاز سبز.
3 حبه سیر.
یک قاشق غذاخوری زیره.
یک قاشق چای خوری زردچوبه.
یک قاشق غذاخوری نمک.
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.
نصف قاشق چای خوری دارچین.
3 عدد میخک.
4 دانه هل.
3 برگ برگ بو.
یک سوم پیمانه روغن.
یک و نیم قاشق غذاخوری کره.
دو عدد لیمو خشک.
طرز تهیه
آماده کردن مواد مرینیت
پیازچه، کره، سیر، زیره، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، دارچین، میخک، هل، برگ بو و روغن را با هم در غذاساز مخلوط کنید.
گوشت را مرینیت کنید
سس را روی تکه های گوشت و لیموی خشک بریزید و خوب هم بزنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید حداقل 4 ساعت بماند.
گوشت را کباب کنید
سینی گوشت مرینیت شده را به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 240 درجه بپزید و بعد از یک ساعت حرارت را به 180 درجه کاهش دهید و دو ساعت بپزید.
سرو الحنيذ یمنی
گوشت را با پلو سرو کنید، می توانید با آجیل تزئین کنید.
طرز تهیه الحنيذ با گوشت را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
برای 6 نفرمواد لازم
تکه های گوشت 650 گرم.
یک دسته پیاز سبز.
3 حبه سیر.
یک قاشق غذاخوری زیره.
یک قاشق چای خوری زردچوبه.
یک قاشق غذاخوری نمک.
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.
نصف قاشق چای خوری دارچین.
3 عدد میخک.
4 دانه هل.
3 برگ برگ بو.
یک سوم پیمانه روغن.
یک و نیم قاشق غذاخوری کره.
دو عدد لیمو خشک.
طرز تهیه
آماده کردن مواد مرینیت
پیازچه، کره، سیر، زیره، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، دارچین، میخک، هل، برگ بو و روغن را با هم در غذاساز مخلوط کنید.
گوشت را مرینیت کنید
سس را روی تکه های گوشت و لیموی خشک بریزید و خوب هم بزنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید حداقل 4 ساعت بماند.
گوشت را کباب کنید
سینی گوشت مرینیت شده را به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 240 درجه بپزید و بعد از یک ساعت حرارت را به 180 درجه کاهش دهید و دو ساعت بپزید.
سرو الحنيذ یمنی
گوشت را با پلو سرو کنید، می توانید با آجیل تزئین کنید.