رسپی پخت کیک و شیرینی خانگی همراه تصویر ... 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
رد_ولوت_کیک(قرمز_مخملی)
اين دستور يكي از بهترين رسپی های رد ولوت هست،اميدوارم ازش لذت ببريد. پس لطفا با ما همراه باشید
مواد لازم:
آرد دو و نیم لیوان،
شکر یک و نیم لیوان،
پودر کاکائو یک ق چایخوری،
جوش شیرین یک ق چایخوری،
نمک نصف ق چایخوری،
روغن یک پیمانه(لیوان)،
باتر میلک یک لیوان،
تخم مرغ بزرگ دو عدد یا سه عدد کوچیک،
سرکه سفید یک قاشق چایخوری،
وانیل نصف ق چایخوری،
رنگ قرمز ژله ای یک قاشق غذاخوری( دقت کنید شاید یکم بیشتر هم لازم بشه )
IMG 20221114 093845 721

طرز تهیه:
اول یه توضیحی در مورد باتر میلک بدم.باتر میلک چیزی مثل دوغ تازه و بدون نمکه.چون توی ایران تقریبا نایابه خودتون مشابهشو درست کنید،یک قا شق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیموی تازه به یک لیوان سرخالی شیر اضافه کنید و ده دقیقه کنار بزارید و بعد ازش بجای باترمیلک استفاده کنید. قبل از شروع به کار فر رو با صد و هشتاد درجه روشن کنید،ته قالب بیست سه یا بیست و پنج سانتی کاغذ روغنی بندازید.آرد شیرینی پزی رو که الک کردید با جوش شیرین،نمک و پودر کاکائو مخلوط و کنار بزارید.در یک کاسه تخم مرغها و وانیل رو با همزن بزنید تا یکم کف کنه،بعد شکر و سرکه رو اضافه کنید. انقدر هم بزنید تا مواد کشدار و کرم رنگ بشه،بعد روغن و باتر میلک رو اضافه کنید.حالا نوبت رنگ خوراکی قرمزه.تجربه ثابت کرده رنگهای ژله ای رنگ مطلوبتر و زیباتری به کیک میدن پس حتما رنگ ژله ای استفاده کنید.رنگی نزدیک به رنگ مایعی که توی عکس میبینید باید داشته باشید پس اگه بیشتر لازم بود،بیشتر بریزید.یادتون باشه بعد پخت کمرنگتر و کمی کدرتر میشه.بعد از مخلوط کردن رنگ،مواد خشک رو کم کم مخلوط و هم بزنید.حالا مواد کیکو داخل قالب بریزید و حدود چهل و پنج دقیقه طبقه وسط فر بپزید تا وقتی که خلال دندون تمیز از کیک خارج بشه.حرارت فرها متفاوته پس بعد از سی دقیقه چک کنید. بعد از پخت از فر خارج و بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید.
نکته مهم:سرکه سفید،جوش شیرین و پودر کاکائو اجزای غیر قابل حذف هستن چون ترکیب این سه ماده باعث ایجاد رنگ مطلوب میشه.باتر میلک به ایجاد بافت مخملی کمک میکنه پس جایگزینی نداره.خودتون با ترکیبی که توی دستور نوشتم درستش کنید.
با توجه به مارکهای مختلف رنگهای خوراکی،ممکنه رنگ کیک کمی متغیر باشه ولی با رعایت نکات ،کیک خوبی خواهید داشت. .
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: bahar
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
کیک_شکلاتی بینهایت_خوشمزه
مواد لازم
تخم مرغ دو عدد
روغن مایع نصف پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آب جوش نصف پیمانه
پودر شکر یک + نصف پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 2/5 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
پودر نسکافه 1 قاشق چای خوری
ارد و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید
مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر است را باهم کاملا مخلوط کرده و وسط آن را گود کنید.
شیر، روغن مایع، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با دور کند همزن به مدت 2 دقیقه هم بزنید

همزمان با هم زدن آب جوش را اضافه کنید.مایع به دست آمده رقیق است.
دو قالب 22 سانت را چرب و آرد پاشی کرده و مایع کیک را به مقدار مساوی در آن بریزید.(می توان از یک قالب نیز استفاده کرد)
قالب ها را در داخل فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه قرار دهید. توجه داشته باشید که در 20 دقیقه اول، در فر را به هیچ وجه باز نکنید چون کیک پف نخواهد کرد.
پس از خارج کردن کیک از فر و خنک شدن آن، می توانید کیک را از قالب خارج کرده، برش بزنید.
بهتره بعد از ۲۴ ساعت خامه کشی کنید .
بین لایه های کیک می توان از خامه شکلاتی،گاناش، سس شکلات یا نوتلا استفاده کنید.

من برالایه میانی کیک از خامه شکلاتی استفاده کردم
IMG 20221114 093919 069
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
با رسپی یه بیسکوییت خوشمزه و خونگی چطورید قول میدم مشتری همیشگیش بشید😍
بیسکوییت_کره_ای
مواد لازم :
آرد:یک پیمانه
شکر:یک سوم پیمانه
کره:صد گرم
وانیل:کمی
نمک:کمی
IMG 20221114 094051 943

طرز تهیه:
شکر وکره به دمای محیط رسیده را با همزن زده تا کرم رنگ شود وانیل را هم اضافه کرده ومخلوط کنید سپس آرد ونمک را مخلوط کرده ویک بار الک کنید وبه مواد اضافه کرده وبا دور کند همزن زده تا کاملا مواد مخلوط شود سپس با دست خمیر را منسجم کرده ودر کیسه پلاستیکی گذاشته وبیت دقیقه در یخچال گذاشته وبعد آن را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز کرده وبا کاتر یا هر قالب که دوست داشتید برش زده ودر سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته ودر فر گرم شده با حرارت صدوشصت به مدت پانزده دقیقه بگذارید(بستگی به دمای فر شما داره این زمان)بعد از فر خارج کرده و وقتی کاملا خنک شد از کاغذ جدا کنید
این مقدار حدود ده بیسکویت به این اندازه به شما میده
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
#کیک_ساده_دورنگ

مواد لازم:
دو ونیم پیمانه آرد
نصف پیمانه روغن مایع
یک پیمانه شیر
یک تا یک ونیم پیمانه شکر(اگر کم شیرینی دوست دارید یک پیمانه شکر)
دو تخم مرغ درشت
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق غ گلاب(قابل حذف٬ولی عطر خوبی به کیک میده)
دو ق م بیکینگ پودر
یک ق غ پودر کاکایو
IMG

طرز تهیه:
تخم مرغها وشکر و وانیل را با همزن زده تا کرمی وکشدار بشه روغن را اضافه کرده کمی زده تا یکدست بشه بعد شیر وگلاب را افزوده
وهم بزنید
آرد وبیکینگ پودر را مخلوط کرده و دو بار الک کنید وکم کم به مایع کیک اضافه کرده وارام هم بزنید
یک سوم مواد را در ظرف دیگری بریزید و پودر کاکایو را که با کمی اب جوش مخلوط کرده اید را به آن اضافه کنید
قالب را چرب وارد پاشی کرده اول مایع سفید را در قالب ریخته وسپس مایع کاکایویی راریخته ودر فر گرم شده با دمای صدوهفتاد به مدت چهل دقیقه (با توجه به دمای فر )بگذارید
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
#کاپ_کیک_دبل_چاکلت

تخم مرغ 3عدد
شکر 1 پیمانه
آب ولرم 1پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
شکلات 150 گرم
آرد 2 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پر
وانیل و نمک مقداری

مواد لازم برای گاناش :
خامه صبحانه 250گرم
شکلات 200 گرم
IMG 20221114 094424 255

تخم مرغ. شکر. وانیل با همزن زده تا کرم رنگ شود آب ولرم و روغن مایع اضافه کرده و مخلوط میکنیم. شکلات بنماری ذوب کرده خنک که شد به مواد مون اضافه میکنیم. آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، نمک باهم مخلوط و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی فقط به مقدار کم مخلوط میکنیم تا مواد اردی مخلوط شود. کاغذ کاپ کیک داخل قالب مخصوص گذاشته مقداری از مواد ریخته و در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم درجه حرارت 180 به مدت 35تا45دقیقه

برای گاناش : شکلات به روش بنماری ذوب کرده خامه صبحانه به شکلات اضافه میکنیم تا مخلوط شود کنار گذاشته تا خنک شود داخل یخچال به‌مدت چند ساعت گذاشته تا سفت شود از یخچال خارج کرده با همزن مقداری مخلوط کرده تا کاملا فرم بگیرد برای تزیین کاپ کیک و کیک های شکلاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
نوش جان 😋
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
#نان_خامه_ ی

مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد...کره 50 گرم... آب 200 میلی لیتر....شکر 1/2 قاشق مربا خوری..وانیل 1/2 قاشق مرباخوری....بکین پودر 1/2 قاشق چای خوری....آرد ١٢٥گرم ...روغن مایع 1/4پ ...نمک کمی
IMG 20221114 094517 545

ابتدا آب و شکر و روغن وکره و نمک رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
وقتی از اطراف جوش زد آرد+بکینگ پودر را با الک اضافه کرده و مخلوط میکنیم

موا را باید به مدت 8 دقیقه رطوبت گیری کنید یعنی مدام مواد را جمع کرده و با سر کاردک یا هر وسیله ای تکه تکه و پخش کرده و این کار را در مدت زمان 8 دقیقه تکرار میکنیم ( مانند حلوا نباید رها شود) دقت کنید در طول انجام کار اصلا آب به مواد اضافه نشود. حالا مواد را در ظرفی پهن کرده تا خنک شود(خیلی سرد نشود ولی اصلا گرم نباشد)و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده

بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را چنگ میزنیم و بعد از تمام شدن تخم مرغها با دور کند همزن کمی زده تا یکدست شود.وانیل هم همراه تخم مرغ ها باید اضافه شود.

حالا مواد را در قیف کنگره دار یا ساده میریزیم و در دیس که کاغذ روغنی در آن انداخته ایم با فاصله میریزیم.

سینی ها را در فر 200 درجه که از قبل خوب داغ شده به مدت 15 دقیقه قرار داده و سپس دما را روی 180 گذاشته و دوباره 25 دقیقه ی دیگر میپزیم.
برای مدل ساده ته شیرینی را ابتدا سوراخ کرده و با قیف خامه را به داخل آن هدایت میکنیم.
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
#کیک_موکای_پنیری

پنیر ماسکارپونه یک بسته
آرد دو و نیم لیوان
پودرکاکائو نیم لیوان
نسکافه دوقاشق غذاخوری که با سه قاشق سوپخوری آب جوش باید حل بشه
شیر نیم لیوان
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر دوقاشق چایخوری
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
شکر یک و نیم لیوان
روغن مایع نیم لیوان
نمک نوک قاشق چایخوری
IMG 20221114 094623 116

آرد و پودرکاکائو و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنین و کنار بذارین
تخم مرغها رو با شکر و وانیل دو دقیقه بزنین تا پفدار و کرم رنگ بشن.
روغن و نسکافه رو اضافه کنین.
پنیر رو داخلش بریزین و با دور کند همزن بزنین تا کاملا یکدست بشه و پنیر هیچ گلوله ای نداشته باشه.شیر رو اضافه کنین و آرد رو کم کم داخل موادتون بریزین و با لیسه فولد کنین.
داخل قالب که از قبل چرب و آردپاشی کردین بریزین و توی فر با حرارت 180 درجه حدود 45 دقیقه بپزین(چون دمای فرها متفاوته...امکان داره زمان پخت کمتر یا بیشتر بشه)
با خلال دندون چک کنین.
نوش جان
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
#کیک_قهوه

این کیک
دلربا رو براتون انتخاب کردم که بافت دو رنگش فوق العاده ست و اگه از علاقه مندان قهوه و نسکافه باشید از عطر و طعمش بی اندازه لذت می برید. ☕
IMG 20221114 094738 065

#کیک_قهوه

سایز قالب: 25
5 عدد تخم مرغ در دمای محیط
کره 250 گرم
شکر 250 گرم معادل 1 و 1/4 پیمانه
شیر 60 گرم معادل 4 ق غ در دمای محیط
نسکافه 2 ق چ
پودر کاکائو 2 ق چ
قهوه ی دم کرده ی داغ 20 گرم
آرد 2 پیمانه سر پر
وانیل 2 ق چ
بیکینگ پودر 2 ق چ
نمک نوک ق چ
برای آیسینگ قهوه (کرم روی کیک) :
قهوه ی دم کرده ترجیحا اسپرسو 2 ق غ
پودر قند 1 پیمانه
مقداری دانه ی قهوه برای تزیین

کره و شکر و وانیل رو بزنید تا نرم و یکدست شود, در ظرف دیگری شیر و تخم مرغها رو با چنگال مخلوط کرده و کم کم به کره و شکر اضافه کنید و بزنید.
آرد و بیکینگ پودر و نمک الک شده رو کم کم اضافه کرده و آروم مخلوط کنید. اصلا تند یا زیادی نزنید چون پف کیک میخوابه.
مایه رو به دو بخش مساوی تقسیم کنید. در یک کاسه نسکافه, قهوه ی داغ و پودر کاکائو رو مخلوط کنید. این مخلوط رو به نصف مایه کیک اضافه کنید. نصف دیگه سفید میمونه.
قالب رو چرب و آرد پاشی کنید, یک لیوان از مایه ی سفید و کنارش یک لیوان از مایه ی کاکائویی بریزید. وقتی تمام شد با قاشق کمی مخلوطشون کنید ولی نه اونقدر که طرحش برهم بریزه
در فر گرم شده با دمای 180,به مدت 40 دقیقه بپزید.
وقتی کیک پخته و خنک شد, آیسینگ روی کیک رو آماده کنید.
پودر قند و قهوه ی داغ رو روی شعله ی ملایم مخلوط و انقدر بهم بزنید تا کرم مانند و غلیظ و یکدست بشه. وقتی خنک شد روی کیک بریزید و تزیین کنید.
 
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: bahar
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18


#شيرينی_ارده_فندقی

مواد لازم :
ارده ١٠٠ گ
پودر قند دو قاشق غ پر
روغن مايع ٤٠ گ
آرد حدودا دو پيمانه
پودر فندق يك چهارم پيمانه
IMG 20221114 094926 531

طرز تهیه:
همه مواد بجز آرد رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد
از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد
روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
از فر كه بيرون آورديد بذاريد خنك بشه و بعد روش پودر قند الك كنيد يا هر طور دوست داريد تزئين كنيد.

‌ ❌نكات : قبل از خنك شدن بهش دست نزنيد كه خرد ميشه *ميتونيد بجاي پودر فندوق و مغزي فندوق هر مغز ديگه اي دوست داريد استفاده كنيد *در زمان درست كردن توپك در كف دست سعي كنيد سريع اينكار و بكنيد و زيا كف دست نگه نداريد چون روغن ميندازه و موقع پخت تركهاي عميق روش ميفته *اين شيريني طبع گرمي داره و طعم و بافتش مشابه شيريني نخودچيه *اين شيريني كم شيرينه ، در صورت دلخواه شيرينيش رو بيشتر كنيد
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18


#کاپ_کیک_گیلاس ‌


منظور از لیوان همون لیوان های دسته دار فرانسویه 😉
IMG 20221114 095019 938

مواد لازم :
🍒 تخم مرغ 3 عدد.
🍒 آرد 2 و نیم لیوان.
🍒 شکر 1 و نیم لیوان.
🍒 شیر 1/3 لیوان.
🍒 ماست 1/3 لیوان.
🍒 روغن مایع 1/2 لیوان.
🍒 وانیل نصف قاشق چایخوری.
🍒 بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری.
🍒 گیلاس ا و نیم لیوان.

طرز تهیه :
ابتدا هسته ی گیلاس ها رو جدا کرده و از قسمت عرض برش دهید.
تخم مرغ ها، شکر و وانیل را در کاسه ی همزن ریخته و حسابی مخلوط کنید تا کاملا سفید و کشدار شود به مدت 5 دقیقه.
حالا به ترتیب شیر، ماست و روغن را اضافه و خوب مخلوط کنید.
آرد را با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد بیفزایید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا مواد با هم یکدست شوند. سپس داخل کپسول ها را پر کنید. ابتدا یک لایه از مواد داخل هر کپسول بریزید، سپس یک لایه گیلاس خرد شده، دوباره یک لایه مواد و بعد یک لایه گیلاس، تا سه مرحله این کار را تکرار کنید تا دوم سوم کپسول ها از مواد پر شوند. بعد همه ی کپسول ها را در سینی فر بچینید و به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.
در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه.
با این مقدار مواد حدود 20 عدد کاپ کیک خواهید داشت.
میتونید همین مواد رو توی قالب کیک بریزید
وبه صورت کیک پخت کنید
نوش جان👌
 
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: bahar
بالا