sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
رد_ولوت_کیک(قرمز_مخملی)
اين دستور يكي از بهترين رسپی های رد ولوت هست،اميدوارم ازش لذت ببريد. پس لطفا با ما همراه باشید
مواد لازم:
آرد دو و نیم لیوان،
شکر یک و نیم لیوان،
پودر کاکائو یک ق چایخوری،
جوش شیرین یک ق چایخوری،
نمک نصف ق چایخوری،
روغن یک پیمانه(لیوان)،
باتر میلک یک لیوان،
تخم مرغ بزرگ دو عدد یا سه عدد کوچیک،
سرکه سفید یک قاشق چایخوری،
وانیل نصف ق چایخوری،
رنگ قرمز ژله ای یک قاشق غذاخوری( دقت کنید شاید یکم بیشتر هم لازم بشه )
طرز تهیه:
اول یه توضیحی در مورد باتر میلک بدم.باتر میلک چیزی مثل دوغ تازه و بدون نمکه.چون توی ایران تقریبا نایابه خودتون مشابهشو درست کنید،یک قا شق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیموی تازه به یک لیوان سرخالی شیر اضافه کنید و ده دقیقه کنار بزارید و بعد ازش بجای باترمیلک استفاده کنید. قبل از شروع به کار فر رو با صد و هشتاد درجه روشن کنید،ته قالب بیست سه یا بیست و پنج سانتی کاغذ روغنی بندازید.آرد شیرینی پزی رو که الک کردید با جوش شیرین،نمک و پودر کاکائو مخلوط و کنار بزارید.در یک کاسه تخم مرغها و وانیل رو با همزن بزنید تا یکم کف کنه،بعد شکر و سرکه رو اضافه کنید. انقدر هم بزنید تا مواد کشدار و کرم رنگ بشه،بعد روغن و باتر میلک رو اضافه کنید.حالا نوبت رنگ خوراکی قرمزه.تجربه ثابت کرده رنگهای ژله ای رنگ مطلوبتر و زیباتری به کیک میدن پس حتما رنگ ژله ای استفاده کنید.رنگی نزدیک به رنگ مایعی که توی عکس میبینید باید داشته باشید پس اگه بیشتر لازم بود،بیشتر بریزید.یادتون باشه بعد پخت کمرنگتر و کمی کدرتر میشه.بعد از مخلوط کردن رنگ،مواد خشک رو کم کم مخلوط و هم بزنید.حالا مواد کیکو داخل قالب بریزید و حدود چهل و پنج دقیقه طبقه وسط فر بپزید تا وقتی که خلال دندون تمیز از کیک خارج بشه.حرارت فرها متفاوته پس بعد از سی دقیقه چک کنید. بعد از پخت از فر خارج و بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید.
نکته مهم:سرکه سفید،جوش شیرین و پودر کاکائو اجزای غیر قابل حذف هستن چون ترکیب این سه ماده باعث ایجاد رنگ مطلوب میشه.باتر میلک به ایجاد بافت مخملی کمک میکنه پس جایگزینی نداره.خودتون با ترکیبی که توی دستور نوشتم درستش کنید.
با توجه به مارکهای مختلف رنگهای خوراکی،ممکنه رنگ کیک کمی متغیر باشه ولی با رعایت نکات ،کیک خوبی خواهید داشت. .
اين دستور يكي از بهترين رسپی های رد ولوت هست،اميدوارم ازش لذت ببريد. پس لطفا با ما همراه باشید
مواد لازم:
آرد دو و نیم لیوان،
شکر یک و نیم لیوان،
پودر کاکائو یک ق چایخوری،
جوش شیرین یک ق چایخوری،
نمک نصف ق چایخوری،
روغن یک پیمانه(لیوان)،
باتر میلک یک لیوان،
تخم مرغ بزرگ دو عدد یا سه عدد کوچیک،
سرکه سفید یک قاشق چایخوری،
وانیل نصف ق چایخوری،
رنگ قرمز ژله ای یک قاشق غذاخوری( دقت کنید شاید یکم بیشتر هم لازم بشه )
طرز تهیه:
اول یه توضیحی در مورد باتر میلک بدم.باتر میلک چیزی مثل دوغ تازه و بدون نمکه.چون توی ایران تقریبا نایابه خودتون مشابهشو درست کنید،یک قا شق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیموی تازه به یک لیوان سرخالی شیر اضافه کنید و ده دقیقه کنار بزارید و بعد ازش بجای باترمیلک استفاده کنید. قبل از شروع به کار فر رو با صد و هشتاد درجه روشن کنید،ته قالب بیست سه یا بیست و پنج سانتی کاغذ روغنی بندازید.آرد شیرینی پزی رو که الک کردید با جوش شیرین،نمک و پودر کاکائو مخلوط و کنار بزارید.در یک کاسه تخم مرغها و وانیل رو با همزن بزنید تا یکم کف کنه،بعد شکر و سرکه رو اضافه کنید. انقدر هم بزنید تا مواد کشدار و کرم رنگ بشه،بعد روغن و باتر میلک رو اضافه کنید.حالا نوبت رنگ خوراکی قرمزه.تجربه ثابت کرده رنگهای ژله ای رنگ مطلوبتر و زیباتری به کیک میدن پس حتما رنگ ژله ای استفاده کنید.رنگی نزدیک به رنگ مایعی که توی عکس میبینید باید داشته باشید پس اگه بیشتر لازم بود،بیشتر بریزید.یادتون باشه بعد پخت کمرنگتر و کمی کدرتر میشه.بعد از مخلوط کردن رنگ،مواد خشک رو کم کم مخلوط و هم بزنید.حالا مواد کیکو داخل قالب بریزید و حدود چهل و پنج دقیقه طبقه وسط فر بپزید تا وقتی که خلال دندون تمیز از کیک خارج بشه.حرارت فرها متفاوته پس بعد از سی دقیقه چک کنید. بعد از پخت از فر خارج و بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید.
نکته مهم:سرکه سفید،جوش شیرین و پودر کاکائو اجزای غیر قابل حذف هستن چون ترکیب این سه ماده باعث ایجاد رنگ مطلوب میشه.باتر میلک به ایجاد بافت مخملی کمک میکنه پس جایگزینی نداره.خودتون با ترکیبی که توی دستور نوشتم درستش کنید.
با توجه به مارکهای مختلف رنگهای خوراکی،ممکنه رنگ کیک کمی متغیر باشه ولی با رعایت نکات ،کیک خوبی خواهید داشت. .
آخرین ویرایش توسط مدیر: