هات داگ مرغ خانگی یک فست فود خوشمزه و سالم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6

مواد لازم برای تهیه هات داگ مرغ خانگی با طعم گشنیز​

سینه مرغ: یک عدد
ماکارونی پیچی: نصف بسته
تخم مرغ آب پز: 2 عدد
سیب زمینی پخته: 2 عدد
سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پنیر گودا: به مقدار لازم
تخم مرغ خام : یک عدد
سیر : 2 حبه
پودر سوخاری: به مقدار لازم
پودر گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی با طعم گشنیز​

طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی با طعم گشنیز

ابتدا سینه مرغ را بپزید و به صورت کامل آن را له کنید سپس تخم مرغ و سیب زمینی پخته را رنده و به سینه مرغ اضافه کنید.
درون قابلمه مقداری آب را روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش برسد سپس ماکارونی را درون آب در حال جوش بریزید تا پخته شود اکنون ماکارونی را درون آبکش بریزید و همه مواد را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز با یکدیگر مخلوط کنید.
سس مایونز را به همراه فلفل ،نمک ،پودر آویشن و پودر گشنیز به مواد اضافه و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
به اندازه یک هات داگ از مخلوط مواد بردارید و وسط آن مواد مقداری پنیر گودا بریزید .
سپس تخم مرغ خام را درون ظرفی مناسب بریزید و هم بزنید و هات داگ را درون تخم مرغ بزنید و در مرحله بعد آن را درون آرد سوخاری بغلتانید و همه هات داگ ها را به همین روش آماده کنید.
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس دو طرف هات داگ ها را درون روغن سرخ کنید.
نوش جان..
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا