میوهای خشک برای کم شدن وزن.

  • نویسنده موضوع کاجول
  • تاریخ شروع
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12
ماریشا پورای، متخصص نوآوری غذای هندی گفت: میوه‌های خشک میزان متابولیسم بدن انسان را افزایش می‌دهند؛ زیرا سرشار از مواد معدنی، آنزیم‌ها و ویتامین‌ها هستند که همگی برای بهبود سیستم گوارشی مفیدند.

مزیت میوه‌های خشک این است که باعث می‌شوند افراد برای مدت طولانی احساس سیری و رضایت کنند؛ چرا که سرشار از فیبر هستند و همچنین به کاهش کالری ذخیره شده به شکل چربی بدن کمک می‌کنند.
در این گزارش بهترین میوه‌های خشکی که به کاهش وزن کمک می‌کنند، معرفی شده اند:
کشمش

ثابت شده است که کشمش خیسانده شده تأثیر بهتری نسبت به کشمش خام دارد؛ زیرا ارزش غذایی آن هنگام خیساندن افزایش می‌یابد و به جلوگیری از تمایل به مواد قندی و حفظ سطح قند خون پایدار کمک می‌کند.
همچنین کشمش حاوی درصد کمی نمک و ید بالایی است و فیبر، اسید‌های چرب امگا ۳ و پروتئین، آن را به گزینه‌ای مغذی برای کاهش وزن تبدیل می‌کنند.
کشمش

انجیر
انجیر درصد بالایی از فیبر است که به هضم و احساس سیری کمک می‌کند و مواد مغذی موجود در آن متابولیسم را سریع‌تر می‌کنند. اسید‌های چرب امگا ۳ موجود در انجیر به سوزاندن کالری بیشتر در حین ورزش، کاهش چربی شکم، افزایش فیبر و پتاسیم، تنظیم فشار خون، کاهش احتباس آب و جذب کالری کمتر نسبت به میوه تازه کمک می‌کنند.
انجیر

بادام
به گفته متخصصان، بادام برای کسانی که کلسترول مضر بالایی دارند، فواید زیادی دارد. همچنین بادام کالری کمی دارد و سرشار از مواد مغذی مانند چربی‌های تک غیر اشباع، آنتی اکسیدان‌ها و پروتئین است.
بادام

انواع خرما
خرما حاوی درصد بالایی از فیبر است که به احساس سیری کمک می‌کند و حاوی ویتامین B۵ است که استقامت را افزایش می‌دهد.
خرما

کشمش بور
کشمش بور طعم شیرین داشته و سرشار از ترکیبات فنلی است که به عنوان یک داروی ضد پیری، ضد التهاب و محافظت از قلب و عروق عمل می‌کند. کشمش بور حاوی چربی نیست و سرشار از کالری، پروتئین و کربوهیدرات است
 
بالا