ماش_پلو_ با_گوشت_چرخ_کرده

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,572
پسندها
19,211
امتیازها
113
مدال ها
17
IMG 20230104 121714 242


مواد لازم برای 2نفر
ماش: نصف پیمانه
برنج ایرانی: یک پیمانه
گوشت چرخ کرده: 200 الی 250 گرم
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ طلایی بدون روغن: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز متوسط: 1 عدد
آب: 2 پیمانه
🦋طرز تهیه

گوشت را با حرارت خیلی کم بپزید و با پشت قاشق مدام آن را فشار دهید تا کاملا له و یکنواخت شود.
وقتی گوشت تغییر رنگ داد پیاز داغ و ادویه ها و نمک را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید تا طعم دار شده و بوی نامطلوب گوشت از بین برود.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

ماش را در قابلمه ای با کمی روغن تفت دهید تا هم خوش طعم تر شود و هم ظاهرش به همان صورت حفظ شود.
درون قابلمه ماش، کمی آب بریزید، درب آن را بگذارید تا ماش نیم پز شود.

نشانه ی نیم پز شدن این است که وقتی ماش را بین دو انگشت فشار می دهید، باز شود اما متلاشی نشود.
ماش را آبکش کنید و کنار بگذارید.
در قابلمه ای آب به جوش آورده و برنج را در آب جوش بریزید. در صورت تمایل کمی زردچوبه در قابلمه بریزید تا برنجتان زرد رنگ شود.
چند دقیقه قبل از پخته شدن برنج، ماش را هم اضافه کرده و با هم آبکش کنید.

پس از دم کشیدن برنج را در دیس کشیده و با گوشت چرخ کرده تزیین کنید نکته : میتونید تمامی مواد را با برنج با مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد

در صورت تمایل کف قابلمه را سیب زمینی یا نان بگذارید
 
بالا