یک صبحانه سبک و یا عصرانه خوشمزه در کنار چای و شیر و قهوه و نوشیدنیهای داغ و سرد دیگر، کیک خیس بدون فر.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
آرد | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
تخم مرغ | سه عدد بزرگ |
پودر کاکائو و نسکافه | در مجموع نصف لیوان |
بیکینگ پودر | ۲ ق چ |
وانیل | نوک ق چ |
جوش شیرین | ۲ ق چ |
نمک | یک پنس |
طرز تهیه کیک موکا
مرحله ۱
در شروع آشپزی تمام مواد خشک را که شامل آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و پودر کاکائو میشود را با هم مخلوط کرده و آنها را برای سه مرحله الک میکنیم. سپس تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید.
مرحله ۲
تخممرغ را در حدی که کرم رنگ و کشدار شود هم بزنید سپس شیر و پس از آن روغن و نسکافه را اضافه کنید. مواد را در حدی که یکدست شوند هم بزنید. حالا نوبت اضافه کردن آرد میباشد. آن را هم در سه مرحله اضافه کنید.
مرحله ۳
حالا با یک تکه کره کف قالب را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید به قالب برای سه بار ضربه بزنید تا هوای داخل مواد گرفته شود. درون قابلمه مورد نظر توری یا رینگ قرار دهید و آب جوش را اضافه نمایید.
مرحله ۴
قالب را بر روی رینگ بگذارید، مقدار آب در حدی باشد که با کف قالب برخورد نداشته باشد. کیک باید با بخار آب پخته شود. از دم کنی باید استفاده کنید تا بخار آب کیک را تبدیل به خمیر نکند.
مرحله ۵
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه با یک سیخ چوبی کیک را چک کنید اگر مواد کیک به سیخ چسبیده باشد یعنی پخت شما کامل شده و به ۱۵ دقیقه دیگر برای پخت کامل کیک نیاز دارید.