یکی از وسایلی که بانوان همیشه دوست دارند کیک را در آن بپزند پلوپز می باشد در ادامه شما را با نحوه پخت و نکات مهم برای تهیه کیک آشنا خواهیم کرد دمای پلوپز معمولاً ۱۰ الی ۱۵ درجه کمتر از فر میباشد، برای مثال کیکی را که در فر با دمای ۱۷۵ درجه و برای مدت زمان ۴۰ دقیقه می پزید در پلوپز با دمای ۱۶۰ درجه و مدت زمان ۳۰ دقیقه میتوانید آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک | |
آرد | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۱۵۰ گرم |
شیر | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم |
تخم مرغ کوچک | ۲ عدد |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چای خوری |
قهوه | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک در پلوپز
مرحله ۱
پس از شکستن تخم مرغ ها زرده و سفیده را از هم جدا کنید، سپس سفیده ها را با دور تند همزن مخلوط کنید تا زمانی که آنها کف کنند. زرده ها را نیز با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
مرحله ۲
شکر و وانیل را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و به وسیله همزن برقی مواد را هم بزنید تا رنگ آن کرم رنگ شده و حالت کشدار پیدا کند. حالا نوبت به اضافه کردن روغن می رسد مواد را دوباره با هم مخلوط کنید.
مرحله ۳
در گام بعدی شیر را به مواد اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. آرد و بکینگ پودر و قهوه را با هم مخلوط کرده و برای سه مرحله آنها را الک کنید. آرد را در دو مرحله یا سه مرحله به مایه اضافه کنید.
مرحله ۴
مواد را مخلوط کنید بوسیله همزن برقی، در پایان نوبت به اضافه کردن سفیده ها می رسد حالا با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت مواد را مخلوط کنید تا روی آن حباب دار شود. اکنون کف پلوپز را چرب کنید.
مرحله ۵
حالا نوبت ریختن مایه کیک درون پلوپز میرسد. پلوپز را به صورت خودکار در حالت پخت کیک قرار دهید. زمان پخت را خود دستگاه تعیین می کند هنگامی که آلارم داد دوباره دستگاه را فعال کنید تا کیک کاملاً مغز پخت شود.
مرحله ۶
اصلاً نگران سوختن کیک نباشید ممکن است شما برای سه مرحله دستگاه را فعال کنید تا کیک بپزد. زمانی که بوی کیک به مشام شما رسید پلوپز را خودتان خاموش کنید در پلوپز را باز کرده و پس از اینکه کیک خنک شد از قالب خارج کنید.