طرز تهیه کیک دبل چاکلت خیس خوشمزه کافی شاپی

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
برای عصرانه در کنار چای داغ لب دوز و جگر سوز میتونید از یک کیک شکلاتی بسیار خوشمزه و خوش طعم استفاده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۳ عدد
آرد قنادی۲ لیوان
شیر ولرمیک لیوان
روغن مایعنصف لیوان
شکریک لیوان
پودر کاکائونصف لیوان
بکینگ پودرنصف قاشق مربا خوری
شکلات خرد شده۱۵۰ گرم

طرز تهیه کیک دبل چاکلت​



مرحله ۱​

ابتدا شکلات های خرد شده را درون کاسه فلزی ریخته و به صورت بن ماری ذوب کنید، پس از آن آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و آن ها را برای سه مرحله الک نمایید.



مرحله ۲​

شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن مخلوط کنید تا حجیم شده و حالت کشدار پیدا کند سپس نوبت به اضافه کردن شیر و روغن و شکلات ذوب شده می رسد مواد را با هم مخلوط کنید.



مرحله ۳​

حالا نوبت به اضافه کردن مرحله به مایه کیک خوشمزه خانگی اضافه کنید. مایه کیک را با لیست و به صورت دورانی و خیلی آرام مخلوط کنید، سپس کف قالب مورد نظر خود را با کاغذ روغنی بپوشانید.



مرحله ۴​

قالب را پر کنید و آن را در فر گاز از قبل گرم شده قرار دهید دما را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و برای یک ساعت اجازه دهید تا کیک مغز پخت شود. بعد از اینکه کیک پخت اجازه دهید تا سرد شود.



مرحله ۵​

حالا کیک را از وسط برش زده و بر روی لایه زیری گاناش را بریزید و لایه بعدی را بر روی کیک قرار دهید و الباقی گاناش را اضافه کنید. برای تهیه گاناش خامه صبحانه را بصورت بن ماری گرم کنید سپس شکلات خرد شده را اضافه نمایید مواد را هم بزنید تا یک سس یکدست داشته باشید.
 
بالا