دستور پخت کیک بسیار ساده با بافت نرم و اسفنجی، بدون سس هم میتوانید آن را تهیه کنید، کیک را پس از پخت از درون فر خارج نکنید را خاموش کرده و در آن را کمی باز بگذارید تقریباً برای ۵ دقیقه. سس را تا زمانی که داغ است بر روی کیک بریزید.
مواد لازم برای تهیه کیک | |
آرد | یک و نیم پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن | یک پیمانه |
آبجوش | نصف پیمانه |
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
مرحله ۱
اولین کاری که میکنید روشن کردن فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد می باشد، درون یک کاسه مناسب تخممرغ را شکسته و به آن شکر و وانیل را اضافه کنید، مواد را با دور تند همزن برای ۵ دقیقه مخلوط کنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
مرحله ۲
در گام بعدی روغن و بعد از آن آب جوش را اضافه کنید مواد را خیلی زود دوباره هم بزنید اگر این کار را نکنید آب جوش باعث پخته شدن تخم مرغها می شود بعد از مخلوط کردن مواد نوبت به اضافه کردن آرد میرسد.
مرحله ۳
آرد را همراه با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کنید و آن را در سه نوبت الک کنید، سپس به مایه کیک اضافه کنید. یکی از نکات پخت کیک اضافه کردن آرام آرام آرد میباشد، مواد را بصورت دورانی با لیسک مخلوط کنید.
مرحله ۴
قالب مورد نظر برای پخت این کیک کافی شاپی پرطرفدار و خوشمزه را چرب کنید، مایه را درون قالب ریخته و ظرف را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۴۵ دقیقه قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه سس | |
شیر | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
شکلات تخته ای | ۵۰ گرم |
سس برای کیک خیس
مرحله ۱
برای تهیه سس شیر و پودر کاکائو را درون یک ظرف فلزی ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید، مواد را هم بزنید تا پودر کاکائو درون شیر کاملا حل شود و شیر شروع به جوشیدن کند.
مرحله ۲
هنگامی که شیر شروع به جوشیدن کرد اجاق گاز را خاموش کنید و شکلات تخته ای را ریز خورد کرده و به شیر اضافه کنید مواد را هم بزنید تا شکلات حل شود. پس از پخته شدن کیک آن را از درون فر خارج کنید.
مرحله ۳
هنگامی که کیک داغ است با خلال دندان چند سوراخ بر روی آن ایجاد کنید، سپس سس شکلاتی را بر روی کیک بریزید اجازه بدهید تا کیک در دمای محیط خنک شود، حالا آن را برش زده و همراه با چای تازه نوش جان کنید.