طرز تهیه کیک با سفیده تخمه مرغ رژیمی خانگی

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
این دستور پخت بسیار مناسب برای افرادی می باشد که منع استفاده از زرده تخم مرغ به خاطر کلسترول بالا را دارند. برای تزیین کیک بعد از پخت شکلات را بصورت بن ماری آب کنید و پودر نارگیل آن را تزیین نمایید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیمانهلیوان فرانسوی دسته داره
سفیده تخم مرغ بزرگسه عدد
آرددو پیمانه
شیردو سوم پیمانه
شکریک پیمانه
بکینگ پودردو قاشق چایخوری سرصاف
روغن مایعدو سوم پیمانه
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک با سفیده تخمه مرغ​



مرحله ۱​

روغن و شکر را با هم مخلوط کنید سپس شیر را آهسته آهسته به آنها اضافه کرده و هم بزنید، کاسه را کنار گذاشته و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آنها را برای سه مرحله الک نمایید.



مرحله ۲​

بعد از آماده شدن آرد آن را در دو الی سه مرحله به مواد اضافه کنید. سفیده های تخم مرغ را به صورت جداگانه درون یک کاسه با همزن برقی مخلوط کنید در حدی که فرم بگیرد و از کاسه بیرون نریزد.



مرحله ۳​

حالا زمان آن رسیده که سفیده تخم مرغ را به مایه کیک اضافه کنید این کار را هم آرام و آهسته انجام دهید تا از خوابیدن پف زرده ها جلوگیری کنید. فر را از قبل پیش گرم کنید مایه کیک را درون قالب ریخته و درون فر قرار دهید.



مرحله ۴​

دمای فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا کیک مغز پخت شود به علت اینکه دمای فر ها با هم متفاوت میباشد بعد از گذشت ۳۰ دقیقه کیک را چک کنید.
 
بالا