آنوشکا
Female- تاریخ ثبتنام
- 2/12/22
- نوشتهها
- 32
- پسندها
- 82
- امتیازها
- 33
- جنسیت
مغز بادام زمینی | ۴۰۰ گرم |
نمک | نصف قاشق مرباخوری |
عسل | یک قاشق |
آماده سازی: | ۱۵ دقیقه |
زمان پخت: | ۱۵ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۳۰ دقیقه |
طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی
ابتدا پوست نازک ۴۰۰ گرم مغز بادام زمینی را جدا کنید.
سپس آن را بدون نمک یا با نصف قاشق مرباخوری نمک با شعله ملایم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بو دهیدرنگش قهوهای کم رنگ که شد، همان طور داغ داغ داخل آسیاب بریزید.
نکته : مراقب باشید بادام زمینی زود می سوزد، باید مدام هم بزنید.
چند دور با آسیاب خوب خرد و له کرده و دوباره با قاشق بادام ها را جا به جا کنید. می توانید از مخلوط کن یا چرخ گوشت هم استفاده کنید
دو مرتبه آسیاب کنید تا به خوبی له شده، روان و یک دست شود و به روغن بیفتد.حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه طول می کشد. حتما آسیاب را چند بار خاموش کنید تا نسوزد.سپس یک قاشق عسل به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
کره بادام زمینی خانگی خوشمزه ما آماده است. در ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
از دو هفته تا یک ماه ماندگاری دارد.
نکته : بادام زمینی من کمی نمک داشت و کره خیلی خوشمزه شد. امیدوارم درست کنید و در وعده صبحانه با عسل میل کنید. نسبت به بازاری با صرفه تر و عالی تر است.
در صورت تمایل کمی شکلات بن ماری شده بزنید.
سپس آن را بدون نمک یا با نصف قاشق مرباخوری نمک با شعله ملایم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بو دهیدرنگش قهوهای کم رنگ که شد، همان طور داغ داغ داخل آسیاب بریزید.
نکته : مراقب باشید بادام زمینی زود می سوزد، باید مدام هم بزنید.
چند دور با آسیاب خوب خرد و له کرده و دوباره با قاشق بادام ها را جا به جا کنید. می توانید از مخلوط کن یا چرخ گوشت هم استفاده کنید
دو مرتبه آسیاب کنید تا به خوبی له شده، روان و یک دست شود و به روغن بیفتد.حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه طول می کشد. حتما آسیاب را چند بار خاموش کنید تا نسوزد.سپس یک قاشق عسل به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
کره بادام زمینی خانگی خوشمزه ما آماده است. در ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
از دو هفته تا یک ماه ماندگاری دارد.
نکته : بادام زمینی من کمی نمک داشت و کره خیلی خوشمزه شد. امیدوارم درست کنید و در وعده صبحانه با عسل میل کنید. نسبت به بازاری با صرفه تر و عالی تر است.
در صورت تمایل کمی شکلات بن ماری شده بزنید.