با شروع فصل پاییز و رسیدن میوه هایی چون خرمالو و انار و نارنگی می توانید انواع دسرها و کیک ها را با این میوه ها تهیه کنید
مواد لازم برای تهیه ژله | |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱قاشق غذاخوری |
اب جوش | نصف فنجان |
شکر | نصف پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
اب نارنگی | ۱عدد |
ژله نارنگی | ۱بسته |
اب جوش | ۱پیمانه |
طرز تهیه ژله نارنگی
مرحله ۱
برای آشنایی با طرز تهیه ژله نارنگی ابتدا باید خامه را همراه با شکر و شیر مخلوط کنید صداس به این مواد نیمی از بسته پودر ژله نارنگی را همراه با شکر و آب نارنگی اضافه نمایید و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲
مایع را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا شکر و پودر ژلاتین کاملاً حل شود و مایع ژله شما یک دست شود. اکنون میتوانید قابلمه را از روی اجاق گاز برداشته و آن را کنار قرار دهید.
مرحله ۳
در این مرحله پودر ژلاتین را با ته استکان آب مخلوط کرده و آن را بن ماری کنید، سپس آن را به پاناکوتا اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط نمایید تا کاملاً یکدست شود حالا نصف مایع را درون ظرف سرو خود بریزید.
مرحله ۴
ظرف را درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود در این فاصله زمانی نصف باقی مانده پودر ژله نارنگی را درون یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را به صورت بن ماری آماده نمایید پس از اینکه پاناکوتا نیم بند شد ژله نارنگی را روی آن بریزید.
مرحله ۵
دوباره ظبط مورد نظر خود را درون یخچال قرار دهید تا ژله نارنگی هم خودش را بگیرد. پس از نیم بند شدن ژله در یخچال خارج کرده و الباقی پاناکوتا را روی آن بریزید و دوباره درون یخچال قرار دهید و آماده برای سرو شود