طرز تهیه چیز کیک سن سباستین

هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6

San sebastian cheesecake 510x510

تاریخچه چیزکیک سن سباستین​

شاید تعجب کنید که چرا این کیک پنیری سن سباستین نامیده می‌شود. این دسر مدرن اسپانیایی از رستوران اسپانیایی La Viña شهر سن سباستین در شمال اسپانیا سرچشمه می‌گیرد. سرآشپز سانتیاگو ریورا (Chef Santiago Rivera) دستور پخت اصلی این چیز کیک را چند دهه پیش توسعه داد و هم اکنون هر کسی به دنبال یک برش از این چیزکیک خوشمزه است!

چیز کیک سن سباستین مال کجاست؟​

همانطور که پیش‌تر گفته شد این چیز کیک یک نوع دسر مدرن اسپانیایی است و از رستوران اسپانیایی La Viña شهر سن سباستین در شمال اسپانیا سرچشمه می‌گیرد.

مواد لازم​

برای درست کردن این خوشمزه به مواد زیر احتیاج داریم.

پنیر خامه‌ای
خامه صبحانه
نشاسته ذره
شیر
پودر وانیل
تخم مرغ
شکر

مقدار مواد​

پنیر خامه ای۶۰۰ گرم
خامه صبحانه۲ بسته
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پیمانه
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
وانیلبه مقدار لازم
شیر۱۰۰ گرم

طرز تهیه چیز کیک سن سباستین مرحله به مرحله​

نکته: به یک رینگ احتیاج داریم که کامل با فویل بپوشانیم و کف و دیواره‌ها رو باید با کره چرب کنیم.

برای چیز کیک‌های پختنی شاید توی خیلی از دستورها اومده باشه که از همزن برقی استفاده می‌کنیم، اما من برای اینکه سطح چیز کیکم صاف و یکدست بشه ترجیح میدم از همزن برقی استفاده نکنم.

مراحل آماده سازی مواد​

در بخش زیر مراحل اولیه آماده سازی چیز کیک سن سباستین رو با هم طی می‌کنیم.

۱. پنیر و شکر را مخلوط کنید​

حتما دقت کنید که تخم مرغ، شیر، پنیر و خامه به دمای محیط رسیده باشه.

ابتدا پنیری که به دمای محیط رسیده و نرم شده رو با شکر مخلوط می‌کنیم.


۲. خامه را اضافه کنید​

وقتی پنیر و شکر یه کمی مخلوط شدن خامه رو اضافه می‌کنیم.


۳. تخم مرغ را اضافه کنید​

بعد از اینکه خامه یه مقدار مخلوط شد، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می‌کنیم. هر تخم مرغ رو اجازه بدید کامل با مواد مخلوط بشه و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید. دلیل اینکه من از دو تا تخم مرغ استفاده کردم اینه که مواد اولیه رو نصف کردم، شما هم میتونید یا دستور کامل و یا نصف موادتون رو درست کنید.


۴. شیر و نشاسته ذرت را اضافه کنید​

بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها، شیر و نشاسته‌ی ذرت رو اضافه می‌کنیم.
خیلی آروم هم می‌زنیم و سعی می‌کنیم شیر رو به خورد مواد بدیم.


۵. وانیل و طعم دهنده‌ها را اضافه کنید​

در این مرحله وانیل رو خیلی کم اضافه می‌کنیم، حتی میتونیم از رنده‌ی پوست پرتقال یا لیمو هم برای طعم‌دهی استفاده کنیم.

نکته: وقتی شیر با مواد مخلوط شد، از همزدن بیش از حد خودداری کنید.


مراحل پخت چیز کیک​

بعد از آماده کردن مواد و ترکیب اون‌ها به مراحل پختن چیزکیک می‌پردازیم.

۱. تنظیم دمای فر​

فر رو روی دمای ۸۰ درجه از یک ربع قبل گرم کنید. حواستون باشه فر خیلی داغ نباشه، چون داغی بیش از اندازه فر باعث ترک خوردن روی چیز کیک میشه.


۲. ریختن مواد در قالب و سایز قالب​

از کناره‌های قالب شروع می‌کنیم به ریختن مواد. من بخاطر اینکه مواد رو نصف کردم از رینگ سایز ۱۸ استفاده کردم، اگر شما همه‌ی مواد رو درست کردید، میتونید از رینگ سایز ۲۲ یا ۲۳ استفاده کنید.


۳. قرارگیری در فر​

تا الان فر ما گرم شده، میزاریم چیز کیکمون ۴۰ – ۴۵ دقیقه تا یک ساعت (بستگی به فر شما داره که دمای فر به چه صورت هست) بپزد.


۴. تست و استراحت چیز کیک​

در فر رو زودتر از ۴۰ دقیقه باز نکنید. بعد از ۴۰ دقیقه وقتی که خلال چوبی رو توی چیز کیک فرو کردید و دیدید که دون‌دون‌های خیلی ریزی به خلالتون چسبیده، فر رو خاموش کنید و بگذارید چیز کیک به مدت نیم ساعت توی فر خاموش استراحت کنه.

۵. خنک کنید​

بعد از اینکه چیزکیک به اندازه کافی استراحت کرد، اون رو از فر در بیارید و وقتی یه کم از دما افتاد، بگذارید داخل یخچال. وقتی چیز کیک کاملا خنک شد، از یخچال در بیارید و فویل رو ازش جدا کنید و در نهایت داخل ظرف سرو برگردانید. نو‌ش جان ❤️
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا