طرز تهیه نان گولاچ سمنانی/از نان های قدیمی و تاریخ دار ایران

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
پخت نان گولاچ سمنانی که از نان های قدیمی و تاریخ دار ایران است را به همه پیشنهاد می کنم چون هم خیلی آسان درست می‌شود و هم واقعا لذیذ و خوشمزه است.

مواد لازم: برای تهیه نان

آرد: به مقدار لازم (حدود 650 گرم)
شیر: 1/2 لیوان
ماست: 1/2 لیوان
روغن مایع: 1/4 لیوان
شکر: 1/4 لیوان
مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
کنجد: یک قاشق مرباخوری
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد

طرز تهیه:
شیر، ماست، روغن مایع، شکر و تخم مرغ ها را در قابلمه روی حرارت ملایم با هم مخلوط می کنیم تا شکر حل شده و مواد ولرم شوند. مخلوط ولرم را داخل ظرف بزرگتر ریخته و کنجد، زردچوبه، نمک، وانیل و مایه خمیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم، آرد را کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی درست شود. روی خمیر را پوشانده و حدود 2 ساعت در جای گرم قرار می دهیم. بعد از گرفتن پف خمیر، چونه های کوچک را از خمیر جدا کرده و با وردنه خمیر را پهن کرده و چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم. دو طرف خمیر را در روغن داغ سرخ می کنیم و روی گولاچ ها را پودرقند می ریزیم.
نوش جااان

نکات:

_ اندازه گولاچ ها به سلیقه شما بستگی دارد ولی ضخامت خمیر گولاچ تقریبا 2 میلی متر است.

_ حتما موقع سرخ کردن خمیر روی آن را سوراخ کنید وگرنه خمیر داخل روغن خیلی پف می کند و طرف دیگر خمیر به خوبی سرخ نمی شود.

_ موقع برداشتن چونه از خمیر حتما روی باقیمانده خمیر را بپوشانید تا خمیر خشک نشود.

_ ابتدا روغن را داغ کنید، بعد شعله را کم کرده و گولاچ ها را سرخ کنید.

_ پودرقند را بعد از سرخ کردن گولاچ و هنگامی که گرم است اضافه کنید.

_ برای تزئین گولاچ از پودرپسته هم می توانید استفاده کنید.

 
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: sahar♡
بالا