طرز تهیه میرزاقاسمی گیلانی خوشمزه

  • نویسنده موضوع هلنم
  • تاریخ شروع
ه

هلنم

کاربر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
5/12/22
نوشته‌ها
20,000
پسندها
2,843
امتیازها
113
مدال ها
11

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

مواد لازم میرزاقاسمی


مواد مورد نیاز برای 4 نفر
مواد لازممقدار لازم
بادمجان5 عدد متوسط
گوجه فرنگی2 عدد
سیر1 بوته
تخم مرغ3 عدد
روغن
فلفل
نمک
به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی ساده​

مرحله اول : برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنید(شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا کنید.

گوجه فرنگی ها را نیز در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا کمی پوست گوجه نرم و قابل جدا کردن شود سپس پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید.

کبابی کردن بادمجان

مرحله دوم : بادمجان های کبابی و گوجه فرنگی را ساطوری کرده و در ظرف مناسب بریزید.

گوجه و بادمجان میرزاقاسمی

مرحله سوم : در ادامه به میزان دلخواهتان سیر را تمیز کرده و خیلی ریز خرد کنید شما می توانید سیر ها را رنده کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد.

مرحله چهارم :سیر رنده شده را داخل روغنی که از قبل در تابه و روی اجاق داغ کرده اید بریزید صبر کنید تا سیر ها سرخ شود.

مرحله پنجم :ادویه ها که شامل(نمک، فلفل، زردچوبه) می شود را به بادمجان ها اضافه کنید سپس در یک تابه مناسب با حجم مواد تفت دهید تا زمانی که بادمجان ها به روغن بیفتند.

هم زدن مواد میرزا قاسمی

مرحله ششم : مایه را در یک طرف تابه قرار دهید و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا تخم مرغ ها بسته شده و سرخ شود. بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط کنید.

مواد میرزا قاسمی

مرحله هفتم :میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آن را در دیس کشیده و با تزئین سرو نمایید.

میرزا قاسمی

تزیین میرزا قاسمی

نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی​

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
میرزا قاسمی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,051
پسندها
22,660
امتیازها
113
مدال ها
6
به به...
ما هم میرزا قاسمی داریم
گوجه و تخم مرغ نداره.
بادمجان شوی (کبابی)
بادمجان کباب میشه
پیاز داغ فراوان و سیر نمک زرد چوبه فلفل
بعدش بادمجان رو اضافه می کنیم می زاریم کاملا جا بیفته با شعله ملایم
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: ثمین
بالا