طرز تهیه عدسی اصفهانی خوشمزه برای صبحانه ۴ نفره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

مدیر فنی
Male
مدیر فنی
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
جنسیت
در خدمت شما دوستان عزیز هستیم با طرز تهیه عدسی اصفهانی، لطفا با ما همراه باشید.
یک خوراک عالی و ایده آل برای تمام افراد مصرف آن در صبحانه برای کسانی که، دارای ریزش مو می باشند همراه با نعنا بسیار خوب و موثر است، این غذا سرشار از آهن فسفر و فولاد است، و عملکرد مغز را به طور چشمگیری بهبود می بخشد و برای رفع خستگی و همچنین عوارض بی خوابی بسیار مفید است.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس۲ لیوان
آب۴ الی ۵ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
آویشن و پودر دارچینبه میزان لازم

طرز تهیه عدسی اصفهانی​



مرحله ۱​

این غذا را در اصفهان بیشتر همراه با حلیم سرو می کنند. شما برای تهیه این غذا باید به ازای هر لیوان عدس یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و حداقل برای دو ساعت اجازه دهید تا خوراک‌ با حرارت ملایم بپزد.



مرحله ۲​

بعد از پخته شدن غذا را با گوشت کوب برقی میکس کنید و دوباره آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد حداقل زمان مورد نیاز برای پختن خوراک ۵ ساعت می باشد و هر یک ساعت یک بار باید آن را هم بزنید تا ته نگیرد.



مرحله ۳​

در همین زمان ادویه ها را که شامل نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر دارچین میباشد را اضافه کنید. در لحظات پایانی مجدداً مقداری دارچین را همراه با روغن اضافه کنید و پس از مخلوط کردن مواد آن را با کمی شکر سرو کنید... نوش جان...،،
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا