طرز تهیه شیر برنج افغانی برای ۶ نفر با شکر و گلاب

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

مدیر فنی
Male
مدیر فنی
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,833
پسندها
2,419
امتیازها
113
مدال ها
6
جنسیت
شیر برنج افغانی یکی از غذاهای ساده اما در عین حال مقوی می باشد که در بین مردم افغانستان محبوبیت زیادی دارد این غذا به خاطر وجود شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B می باشد.

مواد لازم برای ۶ نفر
شیر۱ لیتر
برنج۱ پیمانه
گلاب۱/۲ پیمانه
حلچند عدد
آب۲ پیمانه
شکر۱/۲ الی ۲ پیمانه

طرز تهیه شیر برنج افغانی​



مرحله اول​

برای تهیه این دسر اولین کاری که می کنی خیساندن برنج یک شب قبل از اشپزی می باشد، برنج را بشویید و آن را بخیسانید برای فردا. قابلمه را آماده کرده و دو پیمانه آب به آن اضافه کنید.



مرحله دوم​

قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار داده سپس برنج را اضافه نمایید. هنگامی که برنج شروع به جوشیدن کرد و آب آن تقریباً نصف شد، شیر را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بجوشد.



مرحله سوم​

اکنون زمان آن رسیده که شکر و هل را به شیر برنج اضافه کنید. اجازه دهید تا غذا کاملاً پخته و جا افتاده شود پس از اینکه غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و خوراک خود را از روی اجاق گاز بردارید.



مرحله چهارم​

پس از اینکه دسر را در ظرف های موردنظر ریختید با گل محمدی و یا هر چیز دیگری که دوست دارید آن را تزیین کنید، میتوانید زمانی که داغ است درون قالب بریزید و پس از خنک شدن درون ظرف مورد نظر برگردانید.
 
بالا