ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
شیرینی النموره
مواد لازم :
_ 100 گرم شکر
_ 1/2 پیمانه پودر نارگیل
_ 1/2 پیمانه ماست
_ 1/2 قاشق چایخوری وانیل
_ 85 گرم کره آب شده و سرد شده در دمای محیط
_ 1 پیمانه آرد سمولینا
_ 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر یک
_ 1عدد تخم مرغ
_ بادام هندی یا بادام زمینی به مقدار لازم
مواد لازم برای شربت
_ 1/2 پیمانه آب
_ 1 پیمانه شکر
_ 1 قاشق چایخوری آبليمو
_ 1 قاشق چايخوری زعفران دم شده
طرز تهيه:
فر را با دمای180 درجه سانتيگراد یا 360 درجه فارنهایت روشن كنيد. تمام مواد دسر را به جز بادام را در یک کاسه با همزن برقی بزنيد تا كاملا يكنواخت شود. قالب مربع شكل 23 سانتیمتری را با كره چرب كرده و مواد را در آن بريزيد و بادامها را روی بسبوسه بچينيد. سپس قالب را در فر قرار داده و به مدت 30 دقيقه بپزيد تا كاملا مغز پخت و طلايی شود.
پس از اینکه دسر را از فر خارج كرديد آن را برش زده و شربت سرد را روی دسر داغ بريزيد و مجددا دسر را خنک كرده سپس سرو كنيد.
طرز تهيه شربت
تمام مواد را در ظرفی مخلوط كرده روی حرارت قرار دهيد تا يک دقيقه بجوشد، آنگاه شربت آماده است
آخرین ویرایش: