Reza
کاربر شهروند
- تاریخ ثبتنام
- 1/7/22
- نوشتهها
- 1,834
- پسندها
- 2,425
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
دستور پخت شکر پلو یا شیرین پلو شیرازی که جنوبی ها در کنار قیمه بوشهری و ماهی سرخ شده آن را سرو میکنند. معمولاً از این غذای محلی برای مراسم مذهبی و نذری استفاده میشود.
اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند حالا میتوانید برنج را اضافه کنید، بعد از گذشت چند دقیقه و زمانی که برنج کمی سفت می باشد آن را آبکش کنید. شکر و گلاب را همراه با دو لیوان درون قابلمه ای جداگانه بریزید.
مواد لازم برای شام ۶ نفره | |
برنج | یک کیلو |
شکر | یک کیلو |
گلاب | یک پیمانه |
زعفران آب کرده | نصف پیمانه |
زرد چوبه و نمک | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
خلال پسته بادام | به مقدار لازم دلخواه |
طرز تهیه شکر پلو
مرحله اول
برای تهیه این غذای محلی ابتدا باید برنج را برای مدت زمان دو الی سه ساعت قبل از شروع آشپزی بخیسانید، حالا درون یک قابلمه آب بریزید سپس به آن کمی نمک و زردچوبه اضافه کنیم و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید.مرحله دوم
اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند حالا میتوانید برنج را اضافه کنید، بعد از گذشت چند دقیقه و زمانی که برنج کمی سفت می باشد آن را آبکش کنید. شکر و گلاب را همراه با دو لیوان درون قابلمه ای جداگانه بریزید.