طرز تهیه سیرابی با نخود خوشمزه لعابدار برای صبحانه

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

مدیر فنی
Male
مدیر فنی
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,833
پسندها
2,419
امتیازها
113
مدال ها
6
جنسیت
سیرابی با نخود یک غذای بسیار خوشمزه و خوش طعم با خواص فراوان مناسب برای فصل سرد زمستان. سیرابی لعابدار را بدون بو و بدون استفاده از زودپز به روش رستورانی آماده کنید.
مواد لازم برای پختن سیرابی
سیرابی و شیرداندو کیلو
سیریک بوته
پیازدو عدد
برگ بودو تا سه عدد
چوب دارچینچهار عدد
نخود خیسوندهدو لیوان
نمک و فلفبه مقدار لازم
زردچوبهیک قاشق مرباخوری
آببه میزان لازم

طرز تهیه سیرابی با نخود​



مرحله اول​

در هنگام خرید سعی کنید سیرابی و شیردان بسیار تمیز و سفید را بخرید، سپس آن ها را خوب بشویید و چربی های اضافه را کاملاً بگیرید پس از انجام این کار می توانید برای یک بار جداگانه آنها را بجوشانید.



مرحله دوم​

پس از اینکه سیرابی جوشید آب آن را جدا کنید و دور بریزید، دوباره سیرابی را درون قابلمه بریزید، سپس پیاز را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید. پوست سیر را جدا کرده و همراه با چوب دارچین و برگ بو به سیرابی اضافه کنید.



مرحله سوم​

به مقدار لازم آب اضافه کنید پس از آن نوبت به افزودن زردچوبه می رسد درب قابلمه را ببندید و برای مدت زمان دو ساعت اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد. حالا می‌توانید نخود خیسانده شده را اضافه کنید.



مرحله چهارم​

دوباره در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید، اجازه دهید تا با حرارت پایین کاملاً جا افتاده و مغز پخت شود در اواخر پخت نمک را همراه با فلفل اضافه نمایید، کمی که جوشید گاز را خاموش کنید. خوراک آماده برای سرو شده نوش جان.
 
بالا