طرز تهیه سوپ پنیر ؛ طعمی جدید و متفاوت

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
1474893 166


مواد لازم برای تهیه سوپ پنیر

_ جو پرک: ۱۰۰ گرم
_ سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
_ شیر: ۱ لیتر
_ خامه: ۲ قاشق غذاخوری
_ قارچ: ۳۰۰ گرم
_ پیاز: ۱ عدد
_ سیر: ۲ حبه
_ کره: ۲۰ گرم
_ پنیر چدار: ۱۰۰ گرم
_ نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
_ جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
_ لیمو ترش: به میزان لازم


نکات مربوط به مواد اولیه


۱.نکات مربوط به قارچ

قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آن‌ها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

۲ـ نکات مربوط به مرغ

از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد.

۳ـ نکات مربوط به پیاز

بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

طرز تهیه سوپ پنیر

۱ـ ابتدا پیاز را پوست و سپس خرد کنید. پیاز خرد کرده را همراه با کره داخل یک قابلمه مناسب تفت بدهید؛ سپس جو پرک خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و چند ثانیه با پیاز و کره تفت بدهید.

۲ـ سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب جوش و کمی نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید مرغ و جو پرک با هم بپزند. بعد از اینکه سینه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

۳ـ حالا شیر را به قابلمه اضافه کنید؛ سپس قارچ خرد شده را همراه با سینه مرغ ریش شده داخل قابلمه سوپ بریزید و اجازه بدهید سوپ همراه با شیر و قارچ نیم ساعت بجوشد. بعد از این مدت زمان اجاق گاز را خاموش کنید و پنیر چدار را رنده و به قابلمه سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر داخل سوپ داغ آب شود؛ سپس سوپ را داخل ظرف سرو بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید و همراه با آب لیمو ترش میل کنید، نوش جان.
 
بالا