طرز تهیه سس پستو سبز به روش ایتالیایی اصل

  • نویسنده موضوع هانا
  • تاریخ شروع
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6
سس پستو سبز


سس پاستو که اصالت این سس به ایتالیا شهر لیگوریا بر می گردد و جالب است بدانید این سس اولین بار در سال ۱۸۶۳ توسط یک آشپز ایتالیایی تهیه شد و بسیار مورد استقبال قرار گفت. سس پستو با انواع پاستا ها و سالاد سرو می شود و شما حتی می توانید با چیپس یا برش های نان تست این سس را میل کنید. این سس با برگ ریحان ایتالیایی تهیه می شود (نسبت به برگ ریحان ایرانی کمی بزرگ و طعم ملایم تری دارد) و چون در دسترس نیست می توانید از ترکیب اسفناج با ریحان که طعم آن را ملایم می کند تهیه کنید. این سس را می توانید در یخچال نگهداری کنید و برای زمانی که فرصت افراد شاغل به نوعی صرفه جویی محسوب می شود زیرا تمام کاری که باید انجام دهید پخت ماکارانی است. حتما برای تهیه این سس از غذاساز یا آسیاب استفاده کنید.

مواد لازم​

برگ ریحون۲ لیوان
سیر۳ حبه
روغن زیتون۱/۲ لیوان
پنیر پارمزان۱/۲ لیوان
گردو۱/۴ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سس پستو سبز​

مرحل اول : آماده سازی مواد سس پستو​

ابتدا برگ های ریحان را پاک کنید و بشورید و روی دستمال خشک کن قرار دهید تا خشک شود. گردو ها را با کمک آسیاب یا گوشکوب خوب پودر کنید.


مرحله دوم: پالس کردن مواد​

داخل غذاساز یا آسیاب برگ ریحون را به همراه سیر و پنیر پارمزان و گردو و کمی نمک و فلفل سیاه ریخته و چند پالس بزنید در حین همزدن چند بار روشن و خاموش کنید و تا تمام مواد خوب با هم ترکیب شود.


مرحله سوم : اضافه کردن روغن زیتون​

دستگاه غذاساز را روی دور کند بگذارید و روغن را به صورت قطره ای از بالای دستگاه بریزید تا به خوبی و آرامی با سس مخلوط شود. به همین راحتی سس پستو ما حاضر است آن را با پاستا ها و انواع غذا میل کنید. سس پستو را داخل ظرف شیشه ریخته و درب آن را محکم کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه سس پستو​

  1. شما می توانید از انواع مغزها ماننده بادام و .. برای تهیه این سس استفاده کنید.
  2. در بعضی از رسپی ها دانه کاج نیز استفاده می شود که می توانید ۳ ق غذا خوری اضافه کنید این دانه ها را از آجیل فروشی های می توانید تهیه کنید.
  3. می توانید با اضافه کردن گوجه فرنگی پودر شده سس پستو قرمز داشته باشد.
  4. این سس به دلیل نداشتن مواد نگه دارنده تا ۱۰ روز داخل یخچال قابل نگهداری می باشد.
  5. می توانید از ترکیب ریحان و اسفناج به طور مساوی نیز استفاده کنید.
 

موضوعات مشابه

تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
51
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
90
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
67
تابان
تابان
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
38
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
108
اعتصامی
اعتصامی
بالا