ه
هلنم
کاربر ارشد
- تاریخ ثبتنام
- 5/12/22
- نوشتهها
- 20,000
- پسندها
- 2,843
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 11
مواد لازم ساندویچ رست بیف:
مواد لازم | مقدار |
---|---|
فیله گوساله | 300 گرم |
قارچ | 12 عدد متوسط |
شیر | 1/2 لیوان |
آرد سفید | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر گودا ورقه ای | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد |
خامه | 3 قاشق غذاخوری |
نان باگت | به میزان لازم |
کره | به میزان لازم |
نمک، فلفل و ادویه کاری | به میزان لازم |
پودر سیر، پودر پاپریکا و پودر آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه ساندویچ رست بیف با سس قارچ:
مرحله اول
ابتدا ماهیتابه ای را انتخاب کنید و به همراه مقداری روغن روی شعله با حرارت بالا قرار دهید تا به خوبی داغ شود و سپس گوشت فیله ای که به صورت نواری بلند و یکدست خرد شده است را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.مرحله دوم
وقتی گوشت خوب تفت بخورد آب می اندازد و نیاز نیست شما آب اضافه کنید و سپس مقداری فلفل، ادویه کاری، پودر سیر و پودر پاپریکا را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم و سپس پیازهایی که به صورت نگینی خرد شده است را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم تا رنگ پیازها عوض شود و سپس درب ظرف را گذاشته و حرارت شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم 10 الی 15 دقیقه بپزد.در این فاصله به سراغ تهیه سس قارچ می رویم.مرحله سوم( تهیه سس قارچ )
قابلمه مناسبی را به مانند تصویر زیر روی شعله با حرارت بالا قرار دهید و سپس مقداری کره اضافه کرده و قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.وقتی قارچ ها خوب تفت خورد و تغییر رنگ داد یک قاشق آرد را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و سپس شیر را در چند مرحله اضافه کرده و هم می زنیم.
سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم و 2 الی 3 قاشق خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا مواد گلوله گلوله نشود و وقتی شیر جوشید پنیر گودا را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و زیر حرارت را خیلی کم می کنیم تا یک سس قارچ پنیری با کیفیت و غلیظ تهیه کنیم.