طرز تهیه سالاد فتوچینی با عطر و طعم عالی

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
Salad fotochini


سالاد فتوچینی نوعی غذای خوشمزه و با عطر و طعم بی نظیر است که با نوعی پاستای ایتالیایی درست می‌شود و خیلی راحت و سریع می توانید این سالاد شیک و مجلسی را درست کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

_ پاستا فتوچینی۱ بسته
_ ذرتنصف لیوان
_ نخود فرنگینصف لیوان
_ هویج۱ عدد
_ سیب زمینی۱ عدد
_ فلفل کاپیا۳ عدد
_ خیارشور۵ عدد

مواد لازم برای سس

_ ماست چکیده۲ لیوان
_ سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
_ فلفل سیاهبه مقدار لازم
_ نمکبه مقدار لازم
_ سیر۱ حبه
_ آب لیموی تازهبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد فتوچینی

مرحله اول

برای تهیه سالاد فتوچینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی را همراه آب جوش به مدت تقریبا ۴۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب‌پز شود و سپس پوست آن را بکنید و نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

بعد هویج را بشورید و پوست بگیرید و همراه آب جوش روی حرارت متوسط به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه قرار دهید و آب پز کنید و بعد نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

سپس نخود فرنگی را با مقداری آب جوش در ظرفی ریخته و روی حرارت متوسط به مدت تقریبا ۳ دقیقه قرار دهید تا آب پز شوند و سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

ذرت را هم که بهتر است از ذرت مکزیکی استفاده کنید با مقداری آب جوش به مدت تقریبا ۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب پز شوند یا می‌توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید.

مرحله پنجم

حالا فلفل‌ها را خلالی خرد کنید و بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود بعد فلفل ها را در آن کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه را تا نصف از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید و بعد کمی نمک و مقداری روغن در آن بریزید تا آب به جوش آید.

مرحله هفتم

وقتی آب شروع به جوشیدن کرد پاستای فتوچینی را در آب بریزید و تقریبا ۱۰ تا ۱۲ دقیقه اجازه دهید تا در آب جوش بماند و نرم شود، زمان دقیق پخت پاستا روی بسته آن نوشته شده است.

مرحله هشتم

بعد از این که پاستا پخته شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و پاستا را آبکشی کنید و در آبکش بریزید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و کمی خنک‌تر شود.

مرحله نهم

در این مرحله در یک ظرف مناسب پاستا را بریزید و سیب زمینی، هویج، ذرت، نخود فرنگی‌ و فلفل‌ها را به آن اضافه کنید و بعد خیارشورها را هم خرد کنید و روی مواد بریزید.

مرحله دهم

حالا برای درست کردن سس پاستا در یک ظرف ماست چکیده و سس مایونز را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه را هم روی آن بریزید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله یازدهم

بعد پوست یک حبه سیر را بگیرید و آن را بشورید و با رنده ریز، رنده کنید و بعد به سس اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم سیر کاملا به خورد سس برود.

نکته: با سلیقه و به دلخواه خودتان می‌توانید مقداری آب لیموی ترش را هم به سس اضافه کنید.

مرحله دوازدهم

سپس سس آماده را به ترکیب پاستا اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید و بعد به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم‌ مواد به خورد هم رود و سالاد خوب جا بیفتد.

مرحله سیزدهم

بعد از آن سالاد فتوچینی را در ظرف مناسب بکشید و مقداری خرده‌های گردو روی آن بریزید و به عنوان یک پیش غذای شیک و مجلسی سرو کنید.نوش جان♡
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: sahar♡

موضوعات مشابه

اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
41
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
29
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
49
اعتصامی
اعتصامی
بالا