طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی یک چاشنی خوشمزه و بسیار سالم و مقوی برای هر سفره ایرانی.


مواد لازمِ زیتون پرورده
زیتون بی هسته ی کنسروییک کیلو
گردو۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
شیره ی انار ترشسه قاشق غداخوری
آب انار ترشیک استکان کوچک
سیرسه تا چهار حبه
سبزی معطردو تا سه قاشق غذاخوری
گلپریک قاشق غذاخوری
ماست چکیدهدو قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی​



مرحله اول​

برای شروع به سراغ گردو رفته و آن را آسیاب کنید تا به صورت پودر آماده شود آسیاب شما در حدی باشد که گردو نه خمیری و نه درشت باشد. حبه های سیر را هم درون مخلوط کن ریخته و آن ها را نیز آسیاب کنید.


مرحله دوم​

به سراغ دونه های زیتون رفته و هسته های آن را جدا کنید، سپس آنها را درون سطل آب بریزید و بعد از شستن درون آبکش خالی کرده و اجازه دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سبزی های چوچاق و نعنا را بشویید و بعد از آن خورد کنید.


مرحله سوم​

یک کاسه مناسب انتخاب کرده و گردوی آسیاب شده را همراه با رب انار درون کاسه خالی کنید. اگر آب انار ندارید می توانید از آب غوره استفاده کنید. حالا ماست و گلپر و سبزی های معطر و بعد از آن سیر آسیاب شده و فلفل سیاه را اضافه کنید.


مرحله چهارم​

مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و گردو همراه با سبزیجات معطر و ادویه ها بخورد دانه های زیتون برود. مواد را درون ظرف های دردار ریخته و برای ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده برای مصرف شود.
 
بالا