زیتون یکی از افزودنی های پر طرفدار با خواص فراوان در کنار وعده های غذایی می باشد که اسپانیا حرف اول را در زمینه صادرات آن می زند. درصد آلرژی به این میوه بهشتی بسیار پایین است. مهمترین خواص مصرف آن بهبود سلامتی قلب است.
مواد لازم برای تهیه شور | |
زیتون | ۱ کیلو |
آب | به میزان لازم |
سرکه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه زیتون شور
مرحله ۱
برای تهیه شور ابتدا زیتون ها را شسته و آنها را روی میز کار پهن کنید،سپس با چاقو یک شیار کوچک بر روی زیتونها ایجاد نمایید تا در هنگام شور شدن آب تا مرکز میوه نفوذ کند سپس آنها را در یک دبه دو برابر حجم زیتون بریزید.
مرحله ۲
حالا روی زیتون ها را با آب سرد پر کنید برای ۱۰ روز آن را کنار قرار دهید و در چندین نوبت آب آن را عوض کنید. در طول این مدت زیتون هایی را که خراب و گندیده هستند جدا کنید تا در پایان زیتون شور شما مشکلی نداشته باشد.
مرحله ۳
پس از انجام این کارها زیتونها را برای مدت سه هفته درون آب نمک غلیظ قرار دهید. در مرحله بعدی باید نمک زدایی کنید و برای اینکار زیتون را درون آب خالص برای مدت زمان ۴۸ ساعت قرار دهید. آب را نیز در چند نوبت عوض کنید.
مرحله ۴
اکنون زیتون شما آماده برای نگهداری شده مقداری آب نمک غلیظ تهیه کرده و زیتون ها را درون آن نگهداری کنید. توجه داشته باشید که کمی از طعم تلخی زیتون هنوز باقی مانده و از بین نرفته است.