Reza
کاربر شهروند
- تاریخ ثبتنام
- 1/7/22
- نوشتهها
- 1,834
- پسندها
- 2,425
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
دستور پخت یک شیرینی پرطرفدار اری برای اینکه شما از سلامت روغنهای سرخکردنی خیابانی مطمئن نیستید می توانید این دونات را به راحتی و بدون استفاده از فر در منزل تهیه کنید.
⠀
مواد لازم برای تهیه دونات | |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذاخوری سر صاف |
شکر برای خمیر مایه | ۱ قاشق چایخوری |
شکر برای خمیر دونات | ۳/۵ قاشق غذاخوری |
آب ولرم | ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
آرد | ۴ لیوان |
شیر ولرم | ۱ لیوان سرخالی |
کره | ۵۰ گرم |
شکلات تخته ایی | به مقدار لازم |
طرز تهیه دونات بدون فر
مرحله ۱
برای شروع و آماده سازی مواد ابتدا باید خمیر مایه را همراه با آب ولرم و شکر درون کاسه ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید و روی کاسه را با یک بشقاب بپوشانید و برای ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید تا به اصطلاح خمیر عمل بیاد.مرحله ۲
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را شکسته و به وسیله یک چنگال یا همزن دستی آنها را بزنید تا زمانی که کف کند و رنگ آن سفید شود سپس نمک و شکر را اضافه کنید و برای مدت زمان ۲ الی ۳ دقیقه مواد را با هم مخلوط نمایید تا یکدست شوند.مرحله ۳
کره نرم شده را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن مواد شیر ولرم و خمیر مایه عمل آمده را به مواد اضافه کنید. ۳ لیوان آرد را کاملاً الک کنید الباقی آرد را به صورت دو قاشق اضافه کنید تا حالت چسبندگی خمیر از بین برود.مرحله ۴
توجه داشته باشید که اضافه کردن آرد زیاد کیفیت خمیر را کاهش میدهد، خمیر را با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی آن از بین برود. ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید سپس خمیر را درون آن ظرف بریزید.مرحله ۵
حالا روی خمیر را هم کمی چرب کرده و بر روی ظرف سلفون بکشید و در مرحله بعد یک پارچه بر روی ظرف پهن کرده و در یک جای گرم برای یک ساعت استراحت دهید تا خمیر پف کند و حجم آن دو برابر شود.مرحله ۶
اکنون پف خمیر را گرفته و یک چانه از آن جدا کنید روی میز کار را آرد بپاشید و بعد از آن وردنه را هم به آرد آغشته کنید تا به خمیر نچسبد، خمیر را پهن کنید و با قالب برش بزنید به جای قالب از در بطری هم میتوانید استفاده کنید.مرحله ۷
یک سینی لبه دار آماده کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید و سپس آرد بپاشید حالا دونات ها را بر روی سینی چیده و روی آن را با پارچه بپوشانید برای مدت زمان ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید تا آماده برای سرخ کردن شود.⠀