دستور پخت و آماده سازی یک دسر بسیار خوشمزه که طعم آن بسیار شبیه به بستنی های سنتی می باشد، مدت زمان آماده سازی دسر ۴ الی ۵ ساعت میباشد.
مواد لازم برای تهیه دسر | |
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری سرپر |
زعفران غلیظ | مقداری |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه دسر زعفرانی
مرحله ۱
شیر و شکر را درون قابلمه ریخته و با هم مخلوط کنید سپس نوبت به اضافه کردن ژلاتین و زعفران میرسد مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.
مرحله ۲
مایه دسر را شما باید مرتب هم بزنید تا شکر درون شیر کاملا حل شود. توجه داشته باشید که شکر نباید بجوشد، جوشیدن شیر باعث بریده بریده شدن آن خواهد شد.
مرحله ۳
پس از آب شدن کامل شکر و پودر ژلاتین ظرف را از روی حرارت بردارید و گلاب را همراه با وانیل به مواد اضافه کنید. از خامه ای استفاده کنید که با دمای محیط هم دما باشد.
مرحله ۴
مقداری از مواد را برداشته و جداگانه با خامه مخلوط کنید، هنگامی که یکدست شد آنرا به مایه دسر اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید. مواد را درون قال ریخته و برای ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید.