طرز تهیه دسر زعفرانی مجلسی با خامه و شیر و ژلاتین

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
دستور پخت و آماده سازی یک دسر بسیار خوشمزه که طعم آن بسیار شبیه به بستنی های سنتی می باشد، مدت زمان آماده سازی دسر ۴ الی ۵ ساعت می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه دسر
شیر۲ پیمانه
شکرنصف پیمانه
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری سرپر
زعفران غلیظمقداری
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۱۰۰ گرم

طرز تهیه دسر زعفرانی​



مرحله ۱​

شیر و شکر را درون قابلمه ریخته و با هم مخلوط کنید سپس نوبت به اضافه کردن ژلاتین و زعفران میرسد مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.



مرحله ۲​

مایه دسر را شما باید مرتب هم بزنید تا شکر درون شیر کاملا حل شود. توجه داشته باشید که شکر نباید بجوشد، جوشیدن شیر باعث بریده بریده شدن آن خواهد شد.



مرحله ۳​

پس از آب شدن کامل شکر و پودر ژلاتین ظرف را از روی حرارت بردارید و گلاب را همراه با وانیل به مواد اضافه کنید. از خامه ای استفاده کنید که با دمای محیط هم دما باشد.



مرحله ۴​

مقداری از مواد را برداشته و جداگانه با خامه مخلوط کنید، هنگامی که یکدست شد آنرا به مایه دسر اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید. مواد را درون قال ریخته و برای ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید.
 
بالا