طرز تهیه خورش فسوجن کشک تفرشی بسیار خوشمزه

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,437
پسندها
22,519
امتیازها
113
مدال ها
6
خورش فسوجن کشک به نوعی همان خورشت فسنجان می باشد با این تفاوت که داخل آن به جای رب انار از ماست و کشک استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه خورش فسوجن کشک تفرشی
مواد لازممقدار مورد نیاز
سینه مرغپانصد گرم
کشک صد و پنجاه گرم
پیاز متوسط رنده شدهیک عدد
مغز گردو خرد شده دویست گرم
نمکبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
مراحل دستور پخت خورش فسوجن کشک تفرشی
مرحله اول سینه مرغ را به تکه های متوسط برش دهید.
مرحله دوم مرغ را به همراه پیاز رنده شده و یک حبه سیر با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه خوب با هم مخلوط کنید.
سپس درون قابلمه ای مواد را به همراه روغن خوب تفت دهید.
تا بوی زهم مرغ گرفته شده و آب آن نیز کم شود این عمل در بهبود طعم غذای شما بسیار اهمیت دارد.
و باعت می شود گوشت شما در خورش خوشمزه تر شود.
همچنین باعث می شود آب پیاز شما نیز کم شود.
و هنگام پخت پیاز تفت داده شده طعم غذای شما را بهتر نماید.
مرحله سوم نوبت به اضافه نمودن مغز گردوی کوبیده شده می باشد.

شعله را ملایم نموده و اندکی مخلوط نمائید.
سپس مقدار یک لیتر آب به آن افزوده و درب ظرف را بسته و شعله را تنظیم نمایید.
و صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد و گردو روغن بیندازد.
مرحله چهارم کشک را به مواد اضافه کنید و شعله را ملایم نمائید
تا روغن گردو با کشک مخلوط شده و طعم اصیل این خورش شکل بگیرد.
حتما از کشک سنتی مایع و پاستوریزه استفاده کنید تا به طعم مطلوب برسید.
مرحله آخر بعد از پخت خورش آن را در ظرفی بسیار زیبا بریزید.
و به همراه برنج و ماست و سبزی سرو و میل کنید.
نکات کلیدی درباره پخت خورش فسوجن کشک
اگر مرغ پخته شده ولی هنوز خورشت به روغن نیفتاده است.
بهتره که مرغ را خارج نموده و اجازه دهید تا خورش غلیظ و جا افتاده شود.
سپس مرغ پخته را به خورش اضافه نمایید.
گاهی به جای گوشت مرغ یا گوسفند از گوشت اردک، غاز یا کبک نیز استفاده می ‏کنند.
در برخی مناطق کشورمان مانند فسنجان این خورش را بسته به سلیقه شیرین و در برخی مناطق آنرا ترش طبخ میکنند.
جهت شیرین نمودن از شکر و جهت ترش نمودن از آبغوره استفاده کنید.
🌱منبع نماگرد
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12
مشاهده فایل‌پیوست 9408 خورش فسوجن کشک به نوعی همان خورشت فسنجان می باشد با این تفاوت که داخل آن به جای رب انار از ماست و کشک استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه خورش فسوجن کشک تفرشی
مواد لازممقدار مورد نیاز
سینه مرغپانصد گرم
کشک صد و پنجاه گرم
پیاز متوسط رنده شدهیک عدد
مغز گردو خرد شده دویست گرم
نمکبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
مراحل دستور پخت خورش فسوجن کشک تفرشی
مرحله اول سینه مرغ را به تکه های متوسط برش دهید.
مرحله دوم مرغ را به همراه پیاز رنده شده و یک حبه سیر با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه خوب با هم مخلوط کنید.
سپس درون قابلمه ای مواد را به همراه روغن خوب تفت دهید.
تا بوی زهم مرغ گرفته شده و آب آن نیز کم شود این عمل در بهبود طعم غذای شما بسیار اهمیت دارد.
و باعت می شود گوشت شما در خورش خوشمزه تر شود.
همچنین باعث می شود آب پیاز شما نیز کم شود.
و هنگام پخت پیاز تفت داده شده طعم غذای شما را بهتر نماید.
مرحله سوم نوبت به اضافه نمودن مغز گردوی کوبیده شده می باشد.

شعله را ملایم نموده و اندکی مخلوط نمائید.
سپس مقدار یک لیتر آب به آن افزوده و درب ظرف را بسته و شعله را تنظیم نمایید.
و صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد و گردو روغن بیندازد.
مرحله چهارم کشک را به مواد اضافه کنید و شعله را ملایم نمائید
تا روغن گردو با کشک مخلوط شده و طعم اصیل این خورش شکل بگیرد.
حتما از کشک سنتی مایع و پاستوریزه استفاده کنید تا به طعم مطلوب برسید.
مرحله آخر بعد از پخت خورش آن را در ظرفی بسیار زیبا بریزید.
و به همراه برنج و ماست و سبزی سرو و میل کنید.
نکات کلیدی درباره پخت خورش فسوجن کشک
اگر مرغ پخته شده ولی هنوز خورشت به روغن نیفتاده است.
بهتره که مرغ را خارج نموده و اجازه دهید تا خورش غلیظ و جا افتاده شود.
سپس مرغ پخته را به خورش اضافه نمایید.
گاهی به جای گوشت مرغ یا گوسفند از گوشت اردک، غاز یا کبک نیز استفاده می ‏کنند.
در برخی مناطق کشورمان مانند فسنجان این خورش را بسته به سلیقه شیرین و در برخی مناطق آنرا ترش طبخ میکنند.
جهت شیرین نمودن از شکر و جهت ترش نمودن از آبغوره استفاده کنید.
🌱منبع نماگرد
باید امتحان کنیم .ولی فسنجون خودمون به به
 
بالا