طرز تهیه خمیر پیتزای آسان _ چکار کنم پیتزام کش بیاد؟

  • نویسنده موضوع شاهدخت
  • تاریخ شروع
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,300
پسندها
10,244
امتیازها
113
مدال ها
16
#پیتزا #پیتزا_انگشتی
راهکار کِش اومدن پنیر پیتزا+خمیر آسون پیتزا
.
تو این پُست بهت میگم چطوری پیتزات کش بیاد،چطوری یک خمیر آسون و تُرد درست کنی،سُس پیتزای خوشمزه با چی درست میشه و در نهایت یک طرح جدید پیتزا یاد میگیری✌️
.
✳️مواد اولیه خمیر پیتزا(برای دوتا پیتزا):
-آرد سفید ۲/۵ تا ۳/۵ لیوان دسته دار متوسط
-مایه خمیر ۱ ق چایخوری
-شکر ۱ ق غذاخوری
-روغن ۳ق غذاخورب
-نمک نصف ق چایخوری
-آب ولرم یک لیوان دسته دار معمولی
.
✳️مواد اولیه سُس پیتزا(برای دوتا پیتزا):
-گوجه فرنگی متوسط ۵عدد🍅
-فلفل دلمه ای یک سوم 🫑
-سیر ۲ حبه 🧄
-رب گوجه فرنگی ۱ ق غذاخوری
-آویشن-نمک-پاپریکا-فلفل سیاه-
.
✳️مواد اولیه تاپینگ پیتزا(برای دوتا پیتزا):
-قارچ حدودا ۳عدد 🍄
-کوکتل انگشتی به مقدار حفره های پیتزا
-پنیر پیتزا ۳۰۰تا ۳۵۰ گرم(نکاتُ بخون)
-فلفل دلمه ای نگینی برای تزئین
-زرده تخم مرغ و کمی شیر برای رومال خمیر
-کالباس لیونر ۹۰درصد حدودا ۲۰۰گرم
.
⛔️✳️⛔️بریم سراغ نکات مهم:
-خمیر پیتزا حداقل باید ده دقیقه ورز بدی تا بافتش یکدست بشه.
-از خمیر مایه فوری استفاده کن و حتما بسته بندی شرکتی مثل مایه گل بخر.
-میتونی همه مواد خشک خمیر باهم مخلوط کنی و بعدش آب و روغن بزنی و ورز بدی.
-خمیر حداقل یکساعت استراحت میخواد
-برای سس پیتزا میتونی پیاز هم اضافه کنی
-بزار آب گوجه ها خشک بشه بعدش روغن اضافه کن.اینجوری سس خوش طعم میشه
-حتما سس رو بزار سرد بشه و بعدش بریز روی خمیر.اگر داغ باشه خمیر خراب میشه.
-سس اگر آبش خشک نشه،خمیرت خیس میشه
-پنیر پیتزا من برند سناباد،میهن تاپینگ،کاله موزارلا و مطهر پیشنهاد میکتم.
-برای کش اومدن پنیر پیتزا حتما باید پنیر کاملا به دمای یخچال باشه نه فریزر
-باید پیتزا در دمای بین ۱۸۰تا ۲۵۰بپزی تا پنیرت کش بیاد.تو مصرف پنیر خوب خسیس نباش😁
-بعد از درآوردن از فر،بزار پیتزا سرد بشه کمی
-حتما یه ربع قبل،فِرو روشن کن تا گرم بشه
-تایم پخت بستگی به فر داره.برای من ۲۰دقیقه زمان برد با دمای ۲۰۰درجه.۵دقیقه آخر گریل روشن کردم با دمای کم که برشته بشه.

195791 351
 

موضوعات مشابه

بالا