طرز تهیه خمس اخته، آلبالو و آلوچه گیلانی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6

خمس اخته

مواد لازم جهت تهیه خمس آلوچه و اخته و آلبالو:​

اخته1 لیوان
آلوچه1 لیوان
آلبالو1 لیوان
آب4 لیوان
گلپربه میزان لازم
نمکبه میزان لازم


طرز تهیه خمس اخته و آلوچه و اخته:​

جهت تهیه خمس ابتدا اخته ، آلوچه و آلبالو را به خوبی می‌شوییم و چند بار آب آن را عوض می‌كنیم تا سنگ ریزه‌ای در داخل آن باقی نماند.

بهتر است یک روز زودتر این کار را انجام دهید و آخته و آلوچه و آلبالو یک رو در آب خیس بخورند.

این کار باعث میشود آب بیشتری جذب کنند و اب حاصل از میوه ها طعمدار میشود و در نهاید خمس خوشمزه تری درست میکنیم.

در مرحله بعد اخته و آلوچه و آلبالوی خیس شده را به همراه آب روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم میوه ها بپزند.

توجه داشته باشی که گاهی مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی مواد پخته شد و آب آن تبخیر شد و به غلظت ایده آل رسید آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن در ظرف در بسته ای و در یخچال نگهداری کنید.

سپس با نمک و گلپر میل نمایید.

در صورت تمایل میتوانید برای خوش رنگ تر شدن خمس از مقداری زرشک کمک بگیرید. یعنی زرشک را هم با اخته و آلوچه و آلبالو بپزید.

مطمئن باشد طعم این خمس خوشمزه را هیچوقت فراموش نخواهید کرد. نوش جان
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12

خمس اخته

مواد لازم جهت تهیه خمس آلوچه و اخته و آلبالو:​

اخته1 لیوان
آلوچه1 لیوان
آلبالو1 لیوان
آب4 لیوان
گلپربه میزان لازم
نمکبه میزان لازم


طرز تهیه خمس اخته و آلوچه و اخته:​

جهت تهیه خمس ابتدا اخته ، آلوچه و آلبالو را به خوبی می‌شوییم و چند بار آب آن را عوض می‌كنیم تا سنگ ریزه‌ای در داخل آن باقی نماند.

بهتر است یک روز زودتر این کار را انجام دهید و آخته و آلوچه و آلبالو یک رو در آب خیس بخورند.

این کار باعث میشود آب بیشتری جذب کنند و اب حاصل از میوه ها طعمدار میشود و در نهاید خمس خوشمزه تری درست میکنیم.

در مرحله بعد اخته و آلوچه و آلبالوی خیس شده را به همراه آب روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم میوه ها بپزند.

توجه داشته باشی که گاهی مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی مواد پخته شد و آب آن تبخیر شد و به غلظت ایده آل رسید آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن در ظرف در بسته ای و در یخچال نگهداری کنید.

سپس با نمک و گلپر میل نمایید.

در صورت تمایل میتوانید برای خوش رنگ تر شدن خمس از مقداری زرشک کمک بگیرید. یعنی زرشک را هم با اخته و آلوچه و آلبالو بپزید.

مطمئن باشد طعم این خمس خوشمزه را هیچوقت فراموش نخواهید کرد.
هیچ وقت فراموش نمی کنم .غقط یه ذره بخورم😀
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,714
پسندها
22,583
امتیازها
113
مدال ها
6
ببخش این چیه؟ ترشیه؟
 
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,714
پسندها
22,583
امتیازها
113
مدال ها
6
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: هانا
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا