هانا
کاربر نمونه
- تاریخ ثبتنام
- 26/3/23
- نوشتهها
- 590
- پسندها
- 626
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 6
خرما ارده
خرما ارده، یکی از تولیدات مشتق شده از خرما است که از محصولات مهم در صنعت غذایی است. خرما ارده، به محصولی گفته میشود که از ترکیب خرما و ارده به دست میآید. در طرز تهیه خرما ارده برخی از خرما بدون هسته نیز استفاده می کنند. حتی میتوان از کنجد نیز در این ترکیب جذاب خوشمزه استفاده کرد.مواد لازم در طرز تهیه خرما ارده
- خرمای تازه: ۱۰ عدد
- ارده: ۲ پیمانه
طرز تهیه خرما ارده
- ابتدا خرماها را از هسته جدا کرده و در یک ظرف بزرگ قرار دهید.
- سپس ارده را به خرماها اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
- سپس با استفاده از یک چنگال یا قاشق، خرماها را به آرامی خرد کنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید.
خواص خرما ارده
خرما و ارده به دلیل داشتن ترکیبی مناسب از مواد مغذی، فواید زیادی برای بدن دارند. برخی از فواید این مواد غذایی به شرح زیر است:
- خرما به عنوان یک منبع خوب از انواع ویتامینها و مواد معدنی، انرژی و الیاف مفید برای بدن شناخته شده است. این میوه باعث افزایش قدرت تحمل بدن و کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش فشار خون و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
- ارده حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است. مصرف این ماده غذایی باعث کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی، تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت استخوانها، افزایش انرژی و تحرک گوارشی، کاهش کلسترول بد و بهبود سلامت مغز میشود.