طرز تهیه حلوای آرد برنج مجلسی خانگی شمالی با شیر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
یکی از شیرینی های سنتی و اصیل ایرانی حلوا می‌باشد، که پایه اصلی مراسم های عزاداری و یا مذهبی می باشد.

مواد لازم برای تهیه حلوا
پیمونهلیوان فرانسوی دسته داره
آرد برنجیک پیمانه
شکریک پیمانه
شیردو پیمانه
گلابنصف پیمانه
پودر هلیک چهارم قاشق چایخوری
زعفروندلخواه
روغن مایعیک چهارم پیمانه
روغن نیمه جامد یا کرهیک چهارم پیمانه

طرز تهیه حلوای آرد برنج​



مرحله ۱​

برای تهیه هوا ابتدا شهر را آماده کنید برای این کار شیر و شکر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید پس از این که شکر کاملاً حل شد گلاب را همراه با پودر هل و زعفران به مواد اضافه کنید.



مرحله ۲​

مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، سپس از روی حرارت بردارید ( نیازی به جوشیدن ندارد ). حالا آرد برنج برای دو یا سه مرحله الک کنید تا کاملاً آرد صاف و هوادهی داده شود.



مرحله ۳​

آرد را درون ماهیتابه ریخته و تف می دهیم تا بوی خامی آن فضا را در بر بگیرد و کمی تیره شود، از روی حرارت برداشته و دوباره آن را الک می کنیم سپس روغن ها را به آرد اضافه کرده و تفت می دهیم.



مرحله ۴​

هرچقدر آرد شما بیشتر تفت بخورد طلایی تر خواهد شد و رنگ حلوا تیره تر میشود. در پایان شهر را در دو الی سه مرحله به آرد اضافه کنید مواد را خوب هم بزنید تا بافت حلوا صاف و یکدست شود.



مرحله ۵​

در این مرحله قابلمه یا ماهیتابه خود را به‌صورت گهواره‌ای تکان دهید تا حلوا در یک گوشه ظرف جمع شود مرتب آن را هم بزنید تا آماده برای سرو شود. در پایان آن را به اشکال مختلف حالت داده و در سینی پذیرایی قرار دهید.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

بالا