طرز تهیه ترش تره گیلانی با طعم بی نظیر

  • نویسنده موضوع هلنم
  • تاریخ شروع
ه

هلنم

گلاره چاو سایت
تاریخ ثبت‌نام
5/12/22
نوشته‌ها
20,000
پسندها
2,842
امتیازها
113
مدال ها
11
ترش تره یکی از غذاهای ساده شمال کشورمان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترش تره در ادامه با ما همراه باشید.
Torsh tare
 
ه

هلنم

گلاره چاو سایت
تاریخ ثبت‌نام
5/12/22
نوشته‌ها
20,000
پسندها
2,842
امتیازها
113
مدال ها
11
مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی معطر۵۰۰ گرم
سیر۴ تا ۵ حبه
تخم مرغ۳ عدد
آرد برنج۱ قاشق غذاخوری
آبغوره به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
 
ه

هلنم

گلاره چاو سایت
تاریخ ثبت‌نام
5/12/22
نوشته‌ها
20,000
پسندها
2,842
امتیازها
113
مدال ها
11
مرحله اول
برای تهیه ترش تره خوشمزه در ابتدای کار سبزی معطر (تره، جعفری، گشنیز، نعنا و خالواش) را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه مخلوط سبزی را روی تخته گوشت قرار می دهیم.
 
ه

هلنم

گلاره چاو سایت
تاریخ ثبت‌نام
5/12/22
نوشته‌ها
20,000
پسندها
2,842
امتیازها
113
مدال ها
11
مرحله دوم
حالا سبزی را به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم، سپس سبزی را به همراه مقداری نمک و زردچوبه درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سرخ شود.
 
ه

هلنم

گلاره چاو سایت
تاریخ ثبت‌نام
5/12/22
نوشته‌ها
20,000
پسندها
2,842
امتیازها
113
مدال ها
11
مرحله سوم
در این مرحله سبزی سرخ شده را درون یک قابلمه مناسب منتقل می کنیم و ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سبزی درون آب جوش پخته شود. در همین حین پوست سیر را جدا می کنیم.
 
ه

هلنم

گلاره چاو سایت
تاریخ ثبت‌نام
5/12/22
نوشته‌ها
20,000
پسندها
2,842
امتیازها
113
مدال ها
11
مرحله چهارم
حالا سیر را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع، نمک و زردچوبه به آن اضافه می کنیم، سپس سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود
 
ه

هلنم

گلاره چاو سایت
تاریخ ثبت‌نام
5/12/22
نوشته‌ها
20,000
پسندها
2,842
امتیازها
113
مدال ها
11
مرحله پنجم
در این مرحله تخم مرغ را به سیر اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سیر نسوزد. در ادامه زمانی که تخم مرغ پخته شد تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس آرد برنج را با آبغوره مخلوط می کنیم و زمانی که سبزی پخت به آن اضافه می کنیم.
 
ه

هلنم

گلاره چاو سایت
تاریخ ثبت‌نام
5/12/22
نوشته‌ها
20,000
پسندها
2,842
امتیازها
113
مدال ها
11
مرحله ششم
حالا تخم مرغ و سیر را به همراه فلفل سیاه به سبزی اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم ترش تره به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم جوش بخورد تا جا بیوفتد. در ادامه پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم و به همراه پلو سرو می کنیم.
نوش جان.
 
بالا