طرز تهیه ترشی هلو ی لذیذ

  • نویسنده موضوع شاهدخت
  • تاریخ شروع
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,300
پسندها
10,244
امتیازها
113
مدال ها
16
مواد لازم ترشی هلو
هلو۱ کیلوگرم
سیاه دانه،
پودر دارچین
، شکر و نمکبه مقدار کافی
سرکه۱ تا ۲ لیوان


طرز تهیه ترشی هلو​


مرحله اول
برای تهیه ترشی هلو ابتدای کار هلو را می شوییم، سپس پوست و هسته آن را جدا می کنیم و به قطعات یکسان خرد می کنیم. در ادامه تکه های هلو را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سیاه دانه را اضافه می کنیم


مرحله دوم
حالا پودر دارچین را به همراه شکر و نمک به هلو اضافه می کنیم، سپس به آرامی مخلوط می کنیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند به صورتی که هلو ها له نشوند. در ادامه سرکه را به هلو اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.


مرحله سوم
در این مرحله یک ظرف مناسب و درب دار انتخاب می کنیم، سپس می شوییم و درون آن با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه ترشی هلو را درون ظرف می ریزیم، سپس درب آن را محکم می هلوهایی را که در طرز تهیه ترشی هلو استفاده


🍑🍑🍑نکات مهم برای ترشی هلو 🍑🍑🍑​

هلوهایی را که در طرز تهیه ترشی هلو استفاده می کنید، از نوع سالم و بدون لک یا کرم خوردگی انتخاب کنید. می توانید حتی از هلو های سفت و کال هم برای ترشی کردن استفاده کنید.


اگر می خواهید پوست هلو را بگیرید و هلوی بدون پوست را به صورت ترشی درآورید، هلوها برای ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش بیندازید. سپس آن ها را از آب جوش بیرون بیاورید و رویشان را آب سرد بریزید.


میزان شکری را که در طرز تهیه ترشی هلو به کار می برید، بستگی به طبع شما دارد. ولی برای این که ترشی شما زیادی ترش و غیر قابل خوردن نشود، بهتر است در ترشی، از آن استفاده کنید.


میزان نمکی را که در طرز تهیه ترشی هلو به کار می برید، به دلخواه شما بستگی دارد و می توانید مقدار آن را کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید. ولی اگر میزان نمک خ
اگر می خواهید پوست هلو را بگیرید و هلوی بدون پوست را به صورت ترشی درآورید، هلوها برای ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش بیندازید. سپس آن ها را از آب جوش بیرون بیاورید و رویشان را آب سرد بریزید.


میزان شکری را که در طرز تهیه ترشی هلو به کار می برید، بستگی به طبع شما دارد. ولی برای این که ترشی شما زیادی ترش و غیر قابل خوردن نشود، بهتر است در ترشی، از آن استفاده کنید.


میزان نمکی را که در طرز تهیه ترشی هلو به کار می برید، به دلخواه شما بستگی دارد و می توانید مقدار آن را کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید. ولی اگر میزان نمک خیلی کم باشد یا آن را حذف کنید، ترشی هلو بافت ترد خود را بعد از رسیدن از دست می دهد و شل می شود.


استفاده از زردچوبه در طرز تهیه ترشی هلو، اختیاری است و برای خوش رنگ شدن ترشی در صورت دلخواه استفاده می شود.


برای ترشی ها، بهتر است از بطری های شیشه ای استفاده کنید. بطری ها را حتما بشویید و کاملا خشک کنید تا استریل شود و بعد از درست شدن ترشی، مواد داخل آن کپک نزند. بطری ها به هیچ وجه نباید خیس باشند.


بعد از این که ترشی ها را در بطری شیشه ای ریختید، در ظرف را محکم ببندید. به مدت ۱ شبانه روز، بطری ها را وارونه قرار دهید تا گاز موجود در بطری ها خارج شود.


بطری های ترشی را در دمای محیط و دور از تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید. بعد از آماده شدن و رسیدن ترشی و هنگامی که از آن ها استفاده می کنید، ترشی را به یخچال منتقل کنید.بندیم.فه می کنیم.
 

موضوعات مشابه

S
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
52
saradarabi34
S
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
52
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
39
اعتصامی
اعتصامی
بالا