طرز تهیه ترشی عناب خشک خانگی و خوشمزه

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

مدیر فنی
Male
مدیر فنی
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
جنسیت
می‌خواهید زمستان در کنار غذاهای ایرانی خود مانند آب گوشت و سایر خورشت ها از ترشی خوشمزه استفاده کنید برای شما یک پیشنهاد عالی و بی نظیر داریم.

مواد لازم برای تهیه ترشی
عناب خشک۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
آبلیمونصف لیوان
پودر فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق غذاخوری
سرکه۲ لیوان


طرز تهیه ترشی عناب​

مرحله ۱​



برای تهیه این ترشی استثنایی و فوق العاده خوشمزه ابتدا باید عناب را درون یک لیتر آب ریخته و سپس به آن آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۷ ساعت عناب درون این ظرف بماند و حسابی بخیسد.

مرحله ۲​



اناب ها را درون آبکش خالی کرده و اجازه دهید تا آب آن کامل گرفته شود سپس بر روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا میوه ها خشک شوند. سرکه را درون قابلمه ریخته و همراه با رب گوجه‌فرنگی روی حرارت قرار دهید.

مرحله ۳​



به سرکه نمک و شکر را اضافه کنید و اجازه دهید تا برای ۴ تا ۵ دقیقه بجوشد سپس اجاق گاز را خاموش کنید تا سرد شود حالا پودر فلفل را با نعنا خشک مخلوط کنید و بعد از آن عناب هارا درون شیشه های تمیز و خشک بریزید.

مرحله ۴​



اکنون نوبت آن رسیده که مخلوط فلفل و نعنا را همراه با سرکه به عناب ها اضافه کنید، شیشه را درون یخچال قرار داده و برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۴ روز، حالا ترشی شما کاملا رسیده و قابل مصرف می‌باشد.
 
بالا