طرز تهیه بامیه خانگی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ع

عماد

کاربر نمونه
Male
تاریخ ثبت‌نام
17/1/23
نوشته‌ها
428
پسندها
717
امتیازها
93
مدال ها
1
جنسیت
Bamiye




مواد اولیه:

تخم مرغ ۲ عدد

آب یک لیوان

شربت ۱ قاشق غذاخوری

جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم

وانیل به میزان لازم

گلاب (میزان گلاب شما بستگی به مزه و شیرینی بامیه تان دارد.) به میزان لازم

هل و زعفران دم کرده مقداری

آرد سفید ۸ قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کره ۲ قاشق غذاخوری



ابتدا طرز تهیه ی شربت:

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده، به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه ی خمیر بامیه :

آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود. خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.
نوش جان
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا