طرز تهیه انواع مربای خانگی و مجلسی آسان و بسیار خوشمزه

شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,248
امتیازها
113
مدال ها
16

۱- مربا آووکادو​



مربا آووکادو؛ یک چاشنی ایده‌ آل برای صبحانه با طعم بسیار خاص




برخلاف تصور بسیاری از مردم، آووکادو یک میوه است، نه یک سبزی. این میوه سرشار از چربی و ویتامین E است و همان طور که احتمالا می‌ دانید، ویتامین E برای بدن ضروری و یک آنتی ‌اکسیدان قوی است. به محافظت از اسیدهای چرب‌ در هم بدن کمک و ما را در برابر ابتلا به برخی بیماری‌‌ها محافظت می‌‌کند. به دلیل خواص آن‌، این ویتامین به عنوان ویتامین زندگی و جوانی هم شناخته می شود‌، چون به جنگ سلول‌های پیری می‌رود و همچنین به سلامت پوست و مو کمک می‌کند.

یکی از اصلی ‌ترین موارد استفاده آن مربای آووکادو است. این میوه را می توانید با ادویه نیز طعم‌دار و سپس مصرف کنید. یا اینکه آن را برش بزنید و با املت سرو کنید. از این میوه در سالاد، سوپ و سس هم استفاده می‌شود. برای خواندن طرز تهیه مربای آووکادو میتوانید به مقاله طرز تهیه مربای آووکادو مراجعه کنید.

مواد لازم

  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • آووکادو: ۵۰۰ گرم
  • لیمو: ۱ عدد

    طرز تهیه مربا آووکادو عالی

    دستور پخت این مربای خوشمزه بسیار ساده است. مهم ترین نکته در تهیه این مربای خاص مواد اولیه آن می باشد. اگر مواد اولیه مرغوب و با کیفیتی تهیه کنید، می توانید یک مربای خوش طعم داشته باشید. آووکادویی که در این مربا استفاده می شود، حتما باید رسیده باشد. این میوه نه خیلی سفت و نه خیلی نرم است. گاهی نارسی این میوه موجب گس شدن مربای شما می شود.
    در مرحله بعدی باید این میوه را به درستی برش دهید. این میوه از طول به دو نیمه برش داده می شود. هسته را خارج کنید، و با استفاده از یک قاشق گوشت میوه را خارج نمایید. برای این کار می توانید میوه را به برش های نگینی نیز ریز کنید. در این صورت ظاهر زیباتری در مربا خواهد داشت.
    ۵۰۰ گرم آووکادوی برش داده شده را درون یک قابلمه به همراه شکر بریزید. مقداری آب لیمو اضافه کنید، و آن را روی حرارت قرار دهید. این مواد باید حدود ۳ ساعت با یکدیگر ترکیب شوند. زمانی که مواد به خوبی له شدند، حدود ۴۵ دقیقه در حالت جوش قرار دهید. توجه کنید، این مخلوط باید حالت خمیری داشته باشد. مربا را بعد از سرد شدن درون شیشه های مربا قرار می دهیم. این مربا باید هوا نداشته باشد. در این صورت می توانید به مدت طولانی آن را نگهداری کنید.
 
آخرین ویرایش:
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,248
امتیازها
113
مدال ها
16
#مربای_انجیر
ابتدا یک کیلو شکر و دولیوان آب را روی شعله کم بزارید تا جوش بیاد و حدود پنج دقیقه بجوشه حال انجیر ها رو با چنگال سوراخ کرده داخل ظرف بریزید سر قابلمه رو بزارید حدود یک ساعت بجوشه حالا دوقاشق آبلیمو ی تازه اضافه کنید برای تست اینکه مربا آماده شده یانه آب مربا رو روی بشقاب بریزید تا سرد بشه اگه حالت عسلی و غلیظ بود مربای شما آماده ست. .
واما نکات مهم👇
1: مقدار انجیر برابر شکر استفاده بشه

2:اگرانجیرشمارسیده ونرم هست مدت پخت کمتربایدباشه که له نشه

3:اگرانجیرشماسفت هست یک لیوان آب بیشتربریزیدکه خوب پخته بشه

4:برای عطرمرباازدارچین هل وگلاب هم میتونیداستفاده کنید.

5:برای خوشرنگترشدن مربازعفران هم میشه اضافه کرد.

#لاکچری_باشید

Moraba anjir
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,248
امتیازها
113
مدال ها
16
#مربای_هویج

میشه گلاب، زعفران، دارچین، هل، پوست لیمو و خیلی چیزای دیگه رو برای عطر مربا استفاده کنید.
میگن بهتره که مربا رو تو قابلمه مسی یا روحی (روی) درست کنید.
یک کیلو هویج رو بعد از پوست گیری رنده کنید. حدود ۸۰۰ گرم شکر رو توی حدودا ۶ لیوان آب روی حرارت حل کنید و زعفران رو بهش اضافه کنید. هویج ها رو بریزید توی قابلمه حاوی شربت و وقتی به جوش رسید، حرارت رو خیلی کم کنید و بذارید آروم آروم ۴ الی ۵ ساعت بپزه تا به فرم مربا دربیاد. آخرای پخت میتونید گلاب رو اضافه کنید

🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕

IMG 20230106 144529 360
 
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: bahar
bahar

bahar

کاربر شهروند
Ms
تاریخ ثبت‌نام
7/10/22
نوشته‌ها
1,067
پسندها
2,636
امتیازها
113
جنسیت
خانم👩
#مربای_انجیر
ابتدا یک کیلو شکر و دولیوان آب را روی شعله کم بزارید تا جوش بیاد و حدود پنج دقیقه بجوشه حال انجیر ها رو با چنگال سوراخ کرده داخل ظرف بریزید سر قابلمه رو بزارید حدود یک ساعت بجوشه حالا دوقاشق آبلیمو ی تازه اضافه کنید برای تست اینکه مربا آماده شده یانه آب مربا رو روی بشقاب بریزید تا سرد بشه اگه حالت عسلی و غلیظ بود مربای شما آماده ست. .
واما نکات مهم👇
1: مقدار انجیر برابر شکر استفاده بشه

2:اگرانجیرشمارسیده ونرم هست مدت پخت کمتربایدباشه که له نشه

3:اگرانجیرشماسفت هست یک لیوان آب بیشتربریزیدکه خوب پخته بشه

4:برای عطرمرباازدارچین هل وگلاب هم میتونیداستفاده کنید.

5:برای خوشرنگترشدن مربازعفران هم میشه اضافه کرد.

#لاکچری_باشید

مشاهده فایل‌پیوست 9798
دست گذاشتی رو نقطه ضعفم :42kmoig::p.s.smi-1-(48):
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,248
امتیازها
113
مدال ها
16
#مربا برای شیرینی خانگی "
این مربا بسیار ساده و خوشمزه و کم شکر هست، مخصوصا برای افراد دیابتی مناسبه.


🌀مواد مربای ترکیبی پست قبل :
▪️-چهار عدد سیب
▪️-یک پیمانه شکر
▪️-دوقاشق مربا خوری دارچین
▪️-سه چهارم پیمانه گردو خورد شده.
طرز تهیه :
🍻همه مواد را درون ظرفی مخلوط کنید و بر روی شعله گاز گذاشته تا به آرامی آب سیب بخار شده و مخلوطی مربایی شکل داشته باشید.
بسیار تازه و خوشمزه

IMG 20230106 145038 659
 
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: bahar
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,248
امتیازها
113
مدال ها
16
  • طرز تهیه مربا انار​

  • آب انار ۳.۵ پیمانه
  • دانه انار ۱ پیمانه
  • شکر ۳ پیمانه
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • مرحله اول: آب گیری انار

    ابتدا باید برای آب انار چند عدد انار را با کمک آبمیوه گیری یا چرخ گوشت آبگیری کنید تا ۳.۵ پیمانه آب انار بدست بیاورید. ۱ عدد انار را نیز دان کنید تا دانه های انار داشته باشید. یک عدد بشقاب را داخل یخچال بگذارید تا در انتها برای تشخیص میزان غلظت مربا استفاده کنید.

    مرحله دوم: مخلوط آب انار و شکر

    آب انار و شکر را داخل یک قابلمه با حجم مناسب ریخته و روی حرارت بگذارید و بدون هم زدن اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا دانه های شکر حل شود.

    مرحله سوم: افزودن دانه انار

    بعد از گذشت ۲۰ دقیقه دانه های انار را به همراه نوک ق چای خوری آبلیمو به مواد قابلمه اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا دانه های انار نرم شده و مربای انار به غلظت برسد.
    مرحله چهارم: تهیه مربا انار
    برای متوجه شدن میزان غلظت مربا می توانید قاشق را در مربا داخل قابلمه بزنید و چند قطره از آن را روی بشقابی که از ابتدا در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد شده است بریزید و بشقاب را سرازیر کنید، اگر به سختی مربا روان شد مشخص است که آماده شده است، پس مربا را در شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید و در جای سرد و تاریکی نگهداری کنید. این مربا مانند مربای آلبالو مزه ملسی دارد این مربا را برای صبحانه می توانید در کنار کره یا خامه سرو نمایید. نوش جان
  • 1575850976 X7xU6
 
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: bahar
بالا