شاهدخت
👸
پرنسس وطن وی
- تاریخ ثبتنام
- 5/10/22
- نوشتهها
- 7,299
- پسندها
- 10,250
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 16
۱- مربا آووکادو
برخلاف تصور بسیاری از مردم، آووکادو یک میوه است، نه یک سبزی. این میوه سرشار از چربی و ویتامین E است و همان طور که احتمالا می دانید، ویتامین E برای بدن ضروری و یک آنتی اکسیدان قوی است. به محافظت از اسیدهای چرب در هم بدن کمک و ما را در برابر ابتلا به برخی بیماریها محافظت میکند. به دلیل خواص آن، این ویتامین به عنوان ویتامین زندگی و جوانی هم شناخته می شود، چون به جنگ سلولهای پیری میرود و همچنین به سلامت پوست و مو کمک میکند.
یکی از اصلی ترین موارد استفاده آن مربای آووکادو است. این میوه را می توانید با ادویه نیز طعمدار و سپس مصرف کنید. یا اینکه آن را برش بزنید و با املت سرو کنید. از این میوه در سالاد، سوپ و سس هم استفاده میشود. برای خواندن طرز تهیه مربای آووکادو میتوانید به مقاله طرز تهیه مربای آووکادو مراجعه کنید.
مواد لازم
- شکر: ۲۵۰ گرم
- آووکادو: ۵۰۰ گرم
- لیمو: ۱ عدد
طرز تهیه مربا آووکادو عالی
دستور پخت این مربای خوشمزه بسیار ساده است. مهم ترین نکته در تهیه این مربای خاص مواد اولیه آن می باشد. اگر مواد اولیه مرغوب و با کیفیتی تهیه کنید، می توانید یک مربای خوش طعم داشته باشید. آووکادویی که در این مربا استفاده می شود، حتما باید رسیده باشد. این میوه نه خیلی سفت و نه خیلی نرم است. گاهی نارسی این میوه موجب گس شدن مربای شما می شود.
در مرحله بعدی باید این میوه را به درستی برش دهید. این میوه از طول به دو نیمه برش داده می شود. هسته را خارج کنید، و با استفاده از یک قاشق گوشت میوه را خارج نمایید. برای این کار می توانید میوه را به برش های نگینی نیز ریز کنید. در این صورت ظاهر زیباتری در مربا خواهد داشت.
۵۰۰ گرم آووکادوی برش داده شده را درون یک قابلمه به همراه شکر بریزید. مقداری آب لیمو اضافه کنید، و آن را روی حرارت قرار دهید. این مواد باید حدود ۳ ساعت با یکدیگر ترکیب شوند. زمانی که مواد به خوبی له شدند، حدود ۴۵ دقیقه در حالت جوش قرار دهید. توجه کنید، این مخلوط باید حالت خمیری داشته باشد. مربا را بعد از سرد شدن درون شیشه های مربا قرار می دهیم. این مربا باید هوا نداشته باشد. در این صورت می توانید به مدت طولانی آن را نگهداری کنید.
آخرین ویرایش: