ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
المبرومه یا البرما، دسری شامی است که به روش های مختلف تهیه می شود. ترکیبات آن شبیه کنافه است، در آن از آجیل (به ویژه پسته) و کره و شربت عربی استفاده می شود برای شما دوستان عزیز دستور پخت این دسر عربی خوشمزه را در این مقاله قرار می دهیم لطفا با ما همراه باشید.
مواد اولیه
_ 4 پیمانه پسته
_ 1 قاشق غذاخوری شکر
_ 1 قاشق غذاخوری آب شکوفه
_ 1 کیلو کنافه آماده
_ 2 پیمانه کره ذوب شده یا روغن به میزان دلخواه
_ شیره یا شهد 2 پیمانه
طرز تهیه
_ پسته ها را تفت می دهیم و هنگام تفت دادن به آن شکر و آب شکوفه اضافه می کنیم.
_ نصف مقدار خمیر کناف را در سینی طولی پهن کنید و روی آن کمی کره یا روغن بریزید.
_ پسته های تفت داده شده را روی خمیر اضافه کنید، خوب پخش کنید و با قرار دادن دست چپ روی لبه سمت چپ خمیر و غلتاندن با دست راست به صورت مورب آن را بغلتانید تا تمام خمیر به دور پسته بپیچد.
_ کار را با نصف دیگر خمیر تکرار می کنیم و روی سینی چرب شده با قیمه می چینیم و به صورت دایره ای فرم می دهیم و باقیمانده قیمه را آب می کنیم و روی کنافه می ریزیم.
_ سینی را در فر از قبل آماده شده با دمای متوسط قرار می دهیم تا رنگ آن قرمز شود سپس از فر خارج می کنیم و از سینی جدا می کنیم
_ روی آن را با شربت سرد بپوشانید و بگذارید خیس بخورد و به صورت اریب در استوانه های کوچک به اندازه برش دهید.نوش جان
آخرین ویرایش توسط مدیر: