طرز تهیه البرومه شامی ..

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
Word image 56

المبرومه یا البرما، دسری شامی است که به روش های مختلف تهیه می شود. ترکیبات آن شبیه کنافه است، در آن از آجیل (به ویژه پسته) و کره و شربت عربی استفاده می شود برای شما دوستان عزیز دستور پخت این دسر عربی خوشمزه را در این مقاله قرار می دهیم لطفا با ما همراه باشید.

مواد اولیه

_ 4 پیمانه پسته
_ 1 قاشق غذاخوری شکر
_ 1 قاشق غذاخوری آب شکوفه
_ 1 کیلو کنافه آماده
_ 2 پیمانه کره ذوب شده یا روغن به میزان دلخواه
_ شیره یا شهد 2 پیمانه

طرز تهیه

_ پسته ها را تفت می دهیم و هنگام تفت دادن به آن شکر و آب شکوفه اضافه می کنیم.

_ نصف مقدار خمیر کناف را در سینی طولی پهن کنید و روی آن کمی کره یا روغن بریزید.

_ پسته های تفت داده شده را روی خمیر اضافه کنید، خوب پخش کنید و با قرار دادن دست چپ روی لبه سمت چپ خمیر و غلتاندن با دست راست به صورت مورب آن را بغلتانید تا تمام خمیر به دور پسته بپیچد.

_ کار را با نصف دیگر خمیر تکرار می کنیم و روی سینی چرب شده با قیمه می چینیم و به صورت دایره ای فرم می دهیم و باقیمانده قیمه را آب می کنیم و روی کنافه می ریزیم.

_ سینی را در فر از قبل آماده شده با دمای متوسط قرار می دهیم تا رنگ آن قرمز شود سپس از فر خارج می کنیم و از سینی جدا می کنیم

_ روی آن را با شربت سرد بپوشانید و بگذارید خیس بخورد و به صورت اریب در استوانه های کوچک به اندازه برش دهید.نوش جان
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: farazz
ملودی

ملودی

- متعـهد به 'تو' 💍🦋🤍•
تاریخ ثبت‌نام
26/2/23
نوشته‌ها
186
پسندها
354
امتیازها
63
مدال ها
1
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
وای دلم رفتتتتتت
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: farazz
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا