طرز تهیه آش اسفناج، یک درمان عالی برای کم خونی

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6

آش اسفناج مامان بزرگ، درمان کم خونی​

اسفناج: ۵۰۰ گرم
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
برنج: یک چهارم پیمانه
عدس: یک پیمانه
ماش: نصف پیمانه
پیاز درشت: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
کشک: یک قاشق غذاخوری
پودر آویشن: یک قاشق چای‌خوری
زردچوبه: یک و نیم قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم


طرز تهیه آش اسفناج برای درمان کم خونی
طرز تهیه آش اسفناج برای درمان کم خونی

لوبیا را از شب قبل یا 8 ساعت قبل از پخت خیس و در این مدت دو بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته شود.
پس از خیس خوردن، آب لوبیا را عوض کنید و آن را در قابلمه مناسب بریزید و روی شعله قرار دهید تا به خوبی بپزد.
اسفناج را پس از پاک کردن، شستن و خشک شدن به اندازه دلخواه خرد کنید.
پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید تا سبک و طلایی شود.سپس نیمی از سیر ریز خرد شده و ادویه‌ها رابه آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
پیاز و سیر را به لوبیای پخته شده اضافه کنید و بعد عدس، ماش و برنج شسته شده را بیفزایید تا به خوبی بپزد و برنج له شود.
در این مرحله اسفناج را به مواد آش اضافه و کمی شعله را زیاد کنید تا حدود 20 دقیقه بجوشد و لعاب بدهد و سبک شود و بعد حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج به خوبی بپزد.
در نیم ساعت پایانی پخت آش اسفناج، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک را اضافه و صبر کنید تا آش به خوبی جا بیفتد. آش را با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کمی سبزی معطر و کشک به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید.
 
بالا