شاهدخت
👸
پرنسس وطن وی
- تاریخ ثبتنام
- 5/10/22
- نوشتهها
- 7,299
- پسندها
- 10,250
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 16
طرز تهیه آسان شیرینی قرابیه تبریز
مرحله اول
ابتدا برای درست کردن شیرینی قرابیه تبریزی باید بادامها را به صورت پودر درآوردیم. سپس همراه با سفیده تخم مرغ و شکر دو بار چرخ میکنیم تا نرم شود.
مرحله دوم
اگر خمیر به دست امده سفت بود، کافی است مقدار کمی سفیده ی تخم مرغ به مواد خود اضافه نمایید.
مرحله سوم
خمیر را باید خوب ورز دهید تا سفید رنگ شود.
مرحله چهارم
سپس مواد خمیری شکل را داخل یک قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
مرحله پنجم
داخل سینی فر را از قبل کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را توسط قیف به شکل دایره مانند داخل سینی قرار دهید. دقت نمایید خمیر را با فاصله مواد روی سینی فر بریزید.
مرحله ششم
روی آنها به مقداری دلخواه خودتان شکر، پسته و بادام بریزید.
مرحله هفتم
فر را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. آنگاه شیرینی ها را در طبقه وسط فر قرار دهید. مدت پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه میباشد. وقتی روی شیرینیها طلایی شد سینی را از فر خارج نمایید.
سایر نکات قابل توجه
● بعد از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از کاغذ روغنی جدا نمایید.
● این شیرینی تبریزی در مجاورت هوا زود خشک میشوند، بنابراین لازم است آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته نگهداری نمایید.
● مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه
● مدت زمان تهیه ۲۰ دقیقه
مواد لازم | مقدار لازم |
---|---|
سفیده تخم مرغ | ۳ عدد |
بادام پوست گرفته خام | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
مغز پسته | به مقدار دلخواه |
مغز بادام | برای تزیین |
شکر | برای تزیین |
مرحله اول
ابتدا برای درست کردن شیرینی قرابیه تبریزی باید بادامها را به صورت پودر درآوردیم. سپس همراه با سفیده تخم مرغ و شکر دو بار چرخ میکنیم تا نرم شود.
مرحله دوم
اگر خمیر به دست امده سفت بود، کافی است مقدار کمی سفیده ی تخم مرغ به مواد خود اضافه نمایید.
مرحله سوم
خمیر را باید خوب ورز دهید تا سفید رنگ شود.
مرحله چهارم
سپس مواد خمیری شکل را داخل یک قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
مرحله پنجم
داخل سینی فر را از قبل کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را توسط قیف به شکل دایره مانند داخل سینی قرار دهید. دقت نمایید خمیر را با فاصله مواد روی سینی فر بریزید.
مرحله ششم
روی آنها به مقداری دلخواه خودتان شکر، پسته و بادام بریزید.
مرحله هفتم
فر را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. آنگاه شیرینی ها را در طبقه وسط فر قرار دهید. مدت پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه میباشد. وقتی روی شیرینیها طلایی شد سینی را از فر خارج نمایید.
سایر نکات قابل توجه
● بعد از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از کاغذ روغنی جدا نمایید.
● این شیرینی تبریزی در مجاورت هوا زود خشک میشوند، بنابراین لازم است آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته نگهداری نمایید.
● مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه
● مدت زمان تهیه ۲۰ دقیقه
آخرین ویرایش: