طرزتهیه خورش کنجد... 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,572
پسندها
19,211
امتیازها
113
مدال ها
17
کنجد آسیاب شده :2 پیمانه
فیله سینه مرغ :300 گرم
کدو حلوایی پخته شده:یک پیمانه
پیاز داغ :یک پیمانه
رب انار :1/3 پیمانه
شکر:1/2 پیمانه
کره:به میزان لازم
نمک و زردچوبه :به میزان لازم
آب :4 پیمانه
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا داغ شود.

سپس فیله ها را داخل کره تفت دهید.مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید.

بعد از تفت فیله ها کنجد را داخل آن بریزید و حرارت کوتاهی به کنجد ها بدهید تا نسوزد و تلخ نشود.

به فیله و کنجد تفت داده شده مقداری آب اضافه کنید تا به جوش بیاید.

بعد از به جوش آمدن آب ،کدو حلوایی پخته شده و پیاز داغ را داخل آن بریزید و زیر خورشت را کم کنید تا آرام آرام بجوشد و جا بیفتد.

بعد از یک ساعت و نیم پخت خورشت به آن نمک ، شکر و رب انار را اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت دیگر هم خورشت بجوشد و قوام بیاید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش کنجد را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد
 
آفتابگردان

آفتابگردان

آفتابِ من بتاب
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
1,787
پسندها
3,832
امتیازها
113
مدال ها
3
مشاهده فایل‌پیوست 7408کنجد آسیاب شده :2 پیمانه
فیله سینه مرغ :300 گرم
کدو حلوایی پخته شده:یک پیمانه
پیاز داغ :یک پیمانه
رب انار :1/3 پیمانه
شکر:1/2 پیمانه
کره:به میزان لازم
نمک و زردچوبه :به میزان لازم
آب :4 پیمانه
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا داغ شود.

سپس فیله ها را داخل کره تفت دهید.مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید.

بعد از تفت فیله ها کنجد را داخل آن بریزید و حرارت کوتاهی به کنجد ها بدهید تا نسوزد و تلخ نشود.

به فیله و کنجد تفت داده شده مقداری آب اضافه کنید تا به جوش بیاید.

بعد از به جوش آمدن آب ،کدو حلوایی پخته شده و پیاز داغ را داخل آن بریزید و زیر خورشت را کم کنید تا آرام آرام بجوشد و جا بیفتد.

بعد از یک ساعت و نیم پخت خورشت به آن نمک ، شکر و رب انار را اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت دیگر هم خورشت بجوشد و قوام بیاید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش کنجد را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد
تقریبا همون فسنجونه فقط جای گردو کنجد داره
کدو حلوایی هم برای لعابدارشدن خورشته
ما تو فسنجون از مخلوط دو سوم مغز گردو و یک سوم کنجد اسیاب شده استفاده میکنیم
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,572
پسندها
19,211
امتیازها
113
مدال ها
17
تقریبا همون فسنجونه فقط جای گردو کنجد داره
کدو حلوایی هم برای لعابدارشدن خورشته
ما تو فسنجون از مخلوط دو سوم مغز گردو و یک سوم کنجد اسیاب شده استفاده میکنیم
احسنتت اره دقیقا مث فسنجون فک. میکنم خیلی خوشمزه باشه
 
آفتابگردان

آفتابگردان

آفتابِ من بتاب
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
1,787
پسندها
3,832
امتیازها
113
مدال ها
3
احسنتت اره دقیقا مث فسنجون فک. میکنم خیلی خوشمزه باشه
خوشمزه میشه اگه فقط کنجد باشه یه ته مزه ارده هم میده، من که خیلی دوست دارم
 

موضوعات مشابه

بالا