رسپی پیتزا کتو دایت مخصوص رژیم کتورژنز

  • نویسنده موضوع angel
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 43
  • برچسب‌ها
    نی نی سایت
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩


این پیتزا برخلاف سایر پیتزاهای کتویی که خورده‌اید، خمیر شل، بی‌مزه و وارفته‌ای ندارد. می‌توانید امتحان کنید.

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

بازده: 4 وعده

در هر وعده از این دستور پیتزا کتویی، 4 واحد کربوهیدرات خالص وجود دارد.

ترکیبات خمیر:
2 عدد تخم مرغ بزرگ
2 قاشق غذاخوری پنیر دلمه (خامه ترش می‌تواند جایگزین شود)
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 لیوان آرد بادام
نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک صورتی هیمالیا یا دریا
1 فنجان پنیر چدار رنده شده (یا هر پنیر رنده شده دیگری)


تاپینگ‌های اختیاری:
سس پیتزا کم کربوهیدرات، پنیر رنده شده، پپرونی، سوسیس، سبزیجات

روش پخت
فر را با دمای 400 درجه گرم کنید و کاغذ روغنی را روی ظرفی که قرار است در آن پیتزا را بپزید، قرار دهید.
در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ‌ها، پنیر و کره را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ظرفی جداگانه آرد بادام، پودر سیر و نمک را با هم مخلوط کنید. این مخلوط خشک را به کاسه قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. پنیر چدار را هم اضافه کنید.
خمیری که درست شده را بین دو ورق کاغذ روغنی، به اندازه، ضخامت و شکل دلخواه در بیاورید. این خمیر خیلی مرطوب است. برای همین شما باید ورقه کاغذ روغنی بالایی را برداشته و خمیر را درحالی‌که روی ورق روغنی زیرین در داخل ظرف قرار گرفته است، به مدت 12 تا 14 دقیقه، یا تا زمانی که سطح تردی مورد نظرتان را پیدا کند، بپزید. هر چه بیشتر آن را بپزید تردتر می‌شود!
خمیر را از فر خارج کنید و مواد روی دستور پیتزا کتویی خود را هر طور که دوست دارید با تمام سس‌ها، پنیر و تاپینگ‌های مورد علاقه خود روی آن بریزید.

پیتزای کتوژنتیک را برای 5-8 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آب شود بپزید
 
بالا