رسپی پخت کیک و شیرینی خانگی همراه تصویر ... 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: مانا
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
#کیک_تیرامیسو
برای لیدی فینگرهای دورش ازبسته های ایرانی استفاده کنین که خیلی هم زیاد داره توش،واز لوازم قنادی تهیه کنید عزیزان
موادلازم
؛تخم مرغ سه عدد
شیرنصف لیوان
آرد یک و نیم لیوان
روغن نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
شکریک لیوان
بکینگ پودر دو ق چ
پودرکاکایو سه ق غ
ابتداشکروتخم مرغ و وانیل رو به مدت پنج دقیقه می‌زنیم باهمزن برقی بعد روغن رو اضافه ویک دقیقه می‌زنیم بعدش شیرو اضافه کنین وبعدش مخلوط آرد وپودرکاکائو وبکینگ پودررو الک کنین واضافه کنین وکمی باهمزن بزنین یکدست بشه وتوی قالبی که چرب وآردپاشی شده بریزین روش پخت روی گاز یک قابلمه بزرگتراز قالب رو شعله پخش کن باحرارت ملایم روی شعله متوسط بذارین داغ بشه بعدقالب رو داخلش بذارین مدت یک ساعت زمان بدین آماده بشه روش پخت داخل فر ،فررو روی ۱۷۰درجه سانتیگراد داغ کنین قالبو بذارین طبقه وسط فر مدت یک ساعت تابپزه
موادلازم برای کرم تیرامیسو:
پنیرماسکارپونه صدگرم
خامه قنادی۲۵۰گرم
وانیل نوک ق چ
پودرقند۲ق غ
ابتدا خامه رو فرم بدین بعدش پودرقند ووانیل وپنیرو بهش اضافه کنین ودرحدیکدست شدن با همزن بزنیم میتونین پنیرو حذف کنین بعدش اگه حذف کردین دیگه پودرقندحذف میشه
کیک که سرد شد برش بدین لایه هارو باشیر یاکافی میکس مرطوب کنین بعدش از کرم بین لایه های بزنین و همچنین دور کیک رو ،وبعدش روی کیک را باگاناش تزیین کنین حالا یک عدد کافی میکس رو باآب جوش مخلوط کنین فقط پشت بیسکویت لیدی فینگر هارو توش بزنین وبچسبونین دورکیک برای تهیه گاناش روی کیک هم پنجاه گرم خامه صبحانه و پنجاه گرم شکلات تخته ای خوردشده میخوایم،،خامه رو روی حرارت ملایم بذارین وقتی از دورش شروع به جوشیدن کرد شکلات هارو اضافه وشعله رو خاموش کنین وتندتندهم بزنین یکدست بشه،بعدازخنک شدن قابل استفادست😘
(،قالب ۲۰_۲۳سانت خوبه،برای قسمت‌های سفید طرح مکزیکی بالای کیک از خامه استفاده شده میتونین ولی از شکلات بنماری سفید واز بریلوی صدفی هم استفاده کنین،جایگزین ماست هم شیر

IMG 20221114 191015 871
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
#کیک_خیس_شکلاتی

مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر(لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمرباریک ترک ، 80 گرم)
1 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1.5 پاکت بکینگ پودر(15 گرم یا حدود 3.5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد

برای سس:
1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
1 استکان شیر (100 گرم)
3 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
1 پاکت شکلات تلخ(80 گرم)
IMG 20221114 191124 252

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. سپس شیر، روغن مایع و پودرکاکائو را اضافه کرده دوباره هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و وانیل را مثل همیشه حداقل 2 بار الک کرده به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ که کمی چرب شده بریزید و در فر با حرارت بالا و پایین 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.( اکثر فرها حالت حرارت بالا و پایین به طور همزمان را ندارند فقط شعله پایین را روشن کنید و با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
برای سس، تمام مواد بجز شکلات را داخل قابلمه کوچکی روی اجاق بذارید. وقتی به نقطه جوش رسید اجاق را خاموش کنید. شکلات را اضافه کنید و خوب هم بزنید ، سس حاضر است. بعد از بیردن آوردن کیک از فر و وقتی کیک گرمای اولیه را از دست داد به اندازه دلخواه برش بزنید و سس حاضر شده(سس گرم) را روی تمام قسمتهای کیک بمالید. سینی را کمی تکان دهید تا سس به قسمتهای وسط هم برود و بصورت دلخواه تزئین کنید. کیک برای سرو حاضر است. 😍
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
#کیک_زعفران_کنجدی
IMG 20221114 191247 266

تخم:مرغ 4عدد
شکر:1 لیوان سرپر
آرد:3 لیوان
روغن مایع: سه چهارم لیوان
شیر : 1لیوان
زعفران آبشده 2 قاشق غذاخوری
وانیل نصف ق.چ
بکینگ پودر:1ق.غ
کنجد بمیزان لازم
.
. 🚫همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه

آرد+بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)

تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود
 
bahar

bahar

کاربر شهروند
Ms
تاریخ ثبت‌نام
7/10/22
نوشته‌ها
1,067
پسندها
2,636
امتیازها
113
جنسیت
خانم👩
سحر هوووووف دیگه صبرم سر اومد :p.s.smi-1-(18): :p.s.smi-1-(13): :p.s.smi-1-(20)::loudlaff::fishfight::p.s.smi-1-(27):
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
IMG 20221115 112913 350

#كيك_باقلوا(كيك شربتى)
تخم مرغ درشت ٥ عدد
روغن مايع ١ليوان
ماست ١ليوان
شير نصف ليوان
آرد ٣ليوان
شكر ١ ليوان
بكينگ پودر ٢ق چ
وانيل١ق چ
هل ساييده ١ق چ
زعفران آبكرده ا ق غ
نمك يك پينچ
مواد لازم براى شهد :شكر١/٥ليوان
آب دو سوم ليوان
گلاب نصف ليوان
جوهرليمونوك انگشت
اول از همه شهد رو آماده كنيد يعنى شكر و آب و گلاب رو روى حرارت بگذاريد بعد از ده دقيقه كه جوشيد جوهر ليمو رو بهش بزنيد و از روى حرارت برداريد( من توى شربت هم كمى زعفرون زدم) و كنار بگذاريد
تخم مرغهارو( اگر تخم مرغهاتون ريزه ٦ عدد استفاده كنيد) داخل ظرفى ريخته وانيل رو بهش اضافه كنيد و با همزن بزنيد بعد از اينكه كرم رنگ شد شكر رو اضافه و هم ميزنيم ، زعفران را هم افزوده و مخلوط مينماييم ، سپس روغن بعد ماست و شير رو افزوده و هم ميزنيم اينبار بجاى شير گلاب زدم ،هل ساييده و نمك را هم افزوده و پس از آن همزن برقى را كنار گذاشته و آرد رو كه قبلأ با بكينگ پودر مخلوط و سه بار الك كرده ايم را به آرامى با ليسك به حالت دورانى به دستور اضافه و مخلوط مى نماييم،قالب رو چرب كرده و مايع كيك رو داخل قالب ميريزيم ، ( قالب من تفلون و اندازش ٢٥ در ٣٥ بود)و داخل فر از پيش گرم شده بمدت ٣٠ دقيقه ، دماى ١٧٠ درجه اجازه پخت ميديم ، اگر ديدين روى كيك هنوز رنگ نگرفته مدت زمان پخت رو كمى بيشتر كنيد، بعد از پخت كمى كه خنك شد بصورت لوزى يا مربع برش زده و شهد رو كه خنك شده روى كيكمون ميديم ، كيك باقلوايى تون آماده است
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
#کیک_سیب_دارچین
.
مواد لازم:
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
ماست یک لیوان
سیب به مقدار لازم عدد
کره ۵۰ گرم
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری پر
شکر ۱ پیمانه

طرز تهیه:
کره رو آب کنید و در ظرفی بریزید و روغن مایع را بهش اضافه کنید و با همزن کمی بزنید بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کمی با همزن بزنید بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل و شکر رو هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.بعد ماست رو اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو دارچین مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم کم به موادتون اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید اگه هنوز گلوله های آرد باز نشدن یک دقیقه با دور کند همزن برقی هم میتونید بزنید تا مواد یکنواخت شوند.ظرف را با کمی کره چرب و مقداری آرد بپاشید مواد کیک رو داخل ظرف بریزید(میتونید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید)سیب رو از قبل بشورید و اگه خواستین پوست بگیرید و بعد اسلایس کنید اسلایسها نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک باشن.مواد کیک رو داخل ظرف بریزید چون مواد این کیک کمی سفته با لیسک مواد رو خوب پهن کنید و اسلایسهای سیبو به دلخواه روی کیک بچینیدو مقداری گردو خورد شده روی کیک بریزید و ظرف کیک رو داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید حدود ۵۰ دقیقه
میتونید روی کیک را کلا با اسلایس سیب بپوشونید و مقداری پودر دارچین و پودر قند روش بپاشید.
IMG 20221115 113812 098
 
بالا