#کیک_خیس_شکلاتی
مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر(لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمرباریک ترک ، 80 گرم)
1 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1.5 پاکت بکینگ پودر(15 گرم یا حدود 3.5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد
برای سس:
1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
1 استکان شیر (100 گرم)
3 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
1 پاکت شکلات تلخ(80 گرم)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. سپس شیر، روغن مایع و پودرکاکائو را اضافه کرده دوباره هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و وانیل را مثل همیشه حداقل 2 بار الک کرده به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ که کمی چرب شده بریزید و در فر با حرارت بالا و پایین 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.( اکثر فرها حالت حرارت بالا و پایین به طور همزمان را ندارند فقط شعله پایین را روشن کنید و با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
برای سس، تمام مواد بجز شکلات را داخل قابلمه کوچکی روی اجاق بذارید. وقتی به نقطه جوش رسید اجاق را خاموش کنید. شکلات را اضافه کنید و خوب هم بزنید ، سس حاضر است. بعد از بیردن آوردن کیک از فر و وقتی کیک گرمای اولیه را از دست داد به اندازه دلخواه برش بزنید و سس حاضر شده(سس گرم) را روی تمام قسمتهای کیک بمالید. سینی را کمی تکان دهید تا سس به قسمتهای وسط هم برود و بصورت دلخواه تزئین کنید. کیک برای سرو حاضر است. 😍