رسپی پخت میرزا قاسمی و مراحل پخت.. 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
IMG 20230221 104101 798


مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی

مراحل تهیه میرزاقاسمی

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی
500 گرم بادمجان کبابی
4 عدد گوجه فرنگی
2 الی 3 قاشق مربا خوری رب گوجه
سیر داغ1 قاشق غذاخوری
2 عدد تخم مرغ
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
کره به مقدار لازم

ابتدا بادمجون ها رو کبابی میکنیم برای کباب کردن بادمجون ها میتونیم از منقل، گاز یا فر استفاده کنیم البته در صورتی که از گاز یا منقل استفاده کنیم عطر بادمجون ها خیلی بهتر میشه و کاملا دودی و خوش عطر میشن. در همه این روش ها ابتدا سطح بادمجون هارو با چنگال چند تا سوراخ میکنیم برای کباب کردن رو منقل یا گاز بادمجون هارو با پوست روی حرارت میذاریم و چند وقت یه بار زیرو رو میکنیم تا همه طرفش کبابی و دودی بشه و کاملا بپزه و (بهتره برای روی گاز از شعله پخش کن استفاده کنیم). وقتی بادمجون ها کبابی شدن میذاریم تا سرد بشن و بعد به راحتی میتونیم با کمک دستمون پوستشون رو بکنیم. در صورتی که بادمجون هارو داخل فر کبابی میکنیم بهتره داخل فر روی طوری بذاریمشون تا آب بادمجون های پخته ازشون بچکه و بادمجونا آبکی و شل نشن و گاهی زیر رو کنیم برای پوست کندن هم میذاریم تا سرد بشن و بعد پوست میکنیم.
حالا بادمجون های کبابی رو له کرده و با روغن داخل تابه می ریزیم و تفتشون میدیم تا کمی سرخ بشن.
بعد از اینکه کمی بادمجون و روغن رو تفت دادیم نصفی از کل مقدار سیر داغ رو بهش اضافه کرده باز تفت میدیم تا بادمجون ها خوب سرخ بشن و مزه سیر رو بگیرن.
تا بادمجون ها دارن حرارت میبینین و سرخ میشن داخل یک ماهیتابه دیگه رب، مابقی سیر داغ و کمی روغن رو با هم سرخ میکنیم
تا مخلوط رب و بادمجون کمی با هم حرارت ببینن و مزه هم رو بگیرن گوجه ها رو پوست کنده و ریز خورد میکنیم و بعد داخل همون ماهیتابه ای که رب توش سرخ شده بود میریزیمشون و بهشون کره و نمک اضافه کرده و میذاریم رو حرارت تا نرم بشن و آب بندازن
هر چقدر مقدار کره بیشتر باشه میرزا قاسمی خوشمزه تر و لذیذ تر میشه
وقتی گوجه فرنگی ها آب انداختن و نرم شدن آمادن تا بقیه مواد اضافه بشن.
طعم گوجه فرنگی که با کره پخته شده باشه خیلی در خوش طعم تر شدن میرزا قاسمی تاثیر داره
حالا گوجه ها رو به بادمجون اضافه کرده و با هم تفت میدیم تا مزه ها به خورد هم برن در این مرحله تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم وهم می زنیم و
بعد از حدود ۱۵ دقیقه حرارت دید میرزا قاسمی کاملا حاظره
 
بالا