sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
اول از همه چند تا نکته بگم بهتون در مورد فلافل
اول اینکه نخود پخته اصلا فلافل شما رو خوش طعم نمیکنه فقط خیس کرده و آسیاب کنید
دوم اینکه هر ادویه ای که استفاده میکنید مثل جوز هندی ، پابریکا و پودر انبه ولی بهترین ادویه ها برای فلافل پودر تخم گیشنیز و پودر زیره هستش
#طرز تهیه:
نخود خام: 200 گرم
پیاز: یک عدد
مقدار کمی سبزیجات (جعفری گشنیز و پیازچه)
ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز، زیره سیاه) از هرکدوم یک قاشق چایخوری
نخود رو از روز قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.
پیاز رو پوست کنید و با جعفری و گشنیز و پیازچه و نخود خیس خورده چرخ کنید.
ادویه ها رو به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوطش کنید.
اجازه بدید یکی دو ساعتی خمیر توی یخچال استراحت کنه.
حالا با دست توپ های یک اندازه کمی بزرگتر از گردو درست کنید و در روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه سرخ شدن در سبدی که فلزی باشه بذارید تا روغن اضافی آن خارج بشه
فلافل ها اماده هستش با خیار شور و گوجه میل کنید